Narodil se ve Vsetíně. Dva roky poté, co tamní Slovnaft ovládl Extraligu, vstoupil Stříteský do dorostu. První sezonu odehrál dvanáct zápasů, trenéři jej viděli jako perspektivního obránce. V ročníku 2004/05 už nasbíral mnohem více startů, konečně se bodově prosadil, vstřelil šest branek, na stejný počet i přihrál.

Brzký extraligový debut

Nadějného beka čekala zlomová sezona, v šestnácti letech zapsal první start za vsetínský dorost. Mnohem větší nervy mu ale přinesl extraligový debut, v dresu Vsetínské hokejové odehrál tři utkání. Exkurz do dospělého hokeje trval jen krátce, Stříteský i nadále potil krev v dorostu i juniorce. Následně si zahrál i za jednu z mládežnických kategorií národního týmu.

V podobném ražení probíhala další sezona, startů za dorost ubývalo. Společně se vsetínskou juniorkou ovládl celou soutěž a stal se juniorským mistrem republiky. Nadále sbíral zkušenosti v Extralize. Kvůli finančním problémům mateřského klubu zamířil na opačnou stranu Česka, oblékl dres Litvínova.

Ročník rozdělil mezi několik týmů, působil v juniorce, litvínovském áčku, rovněž mu byly zařízeny střídavé starty v Mostě. Blýskl se na mezinárodní akci, kdy česká osmnáctka ovládla celý turnaj a vrátila se mezi elitu. Stříteský zaznamenal dva góly a tři asistence. Misky vah se začaly pomalu překlápět, startů za juniorku ubývalo.

Mladoboleslavská kapitola

Větší porci zápasů odehrál za Most, kde konečně zaznamenal první gól v dospělém hokeji. Tehdejší manažeři litvínovské Benziny věděli, že musí mladého obránce zakomponovat do sestavy. V ročníku 2009/10 nastřádal v černožlutém dresu téměř třicet startů, další dva přidal ve vyřazovací části. Mladý obránce pravidelně nastupoval, dvě sezony vyzkoušel atmosféru Litoměřic, kde působil v rámci střídavých startů.

V sezoně 2012/13 odehrál Stříteský 51 zápasů, v nichž nasbíral 15 kanadských bodů, sedm střetnutí si připsal i v play-off. Následující ročník Litvínovu nevyšel a bojoval dokonce o přežití v Extralize. Bek po sezoně zamířil do Mladé Boleslavi, a tak mu těsně unikl mistrovský titul, který Litvínov získal.

Bruslaři se stali jeho domovem na další čtyři roky, stanovil si dokonce nové bodové maximum, nastřílel deset branek a na dalších jedenáct přihrál. Díky této bilanci se stal obráncem s nejvyšším počtem vstřelených gólů. Přestože lze jeho mladoboleslavské angažmá považovat za povedené, kýžený titul nezískal.

Pikantní přesun k sousedovi

Po konci v Mladé Boleslavi posílil nováčka z Jihlavy, v dalších letech střídal kluby. Na jeden rok působil v Liberci, záhy přestoupil do Karlových Varů. V Energii patřil k důležitým částem a i díky němu se Karlovy Vary dostaly po devíti letech do play-off. Stříteskému sezona vyšla náramně, a tak se o něj začala zajímat západočeská Plzeň.

Pikantní přesun získal pevné obrysy před sezonou 2020/21, zkušený zadák měl vyztužit obranu. „Má velice dobrý ofenzivní potenciál,“ říkal před startem nového ročníku sportovní manažer Plzně Tomáš Vlasák. „Navíc má vynikající střelu,“ doplnil. Stříteský vloženou důvěru oplatil sedmnácti body, navíc po dlouhé době nebyl v záporných číslech. Zásek přišel až ve vyřazovacích bojích, kdy Plzně prakticky odešla.

Po sedmi letech se ale Stříteský vrací do Litvínova. Kdo ví, třeba v jeho dresu zažije mistrovské oslavy, které mu posledně jen tak tak unikly.