Zápas - mládež 01. 03. 2015, Martin Stříbrný

MDO: Těsná prohra mladších dorostenců s Karlovými Vary

L i t v í n o v - Mladší dorostenci se představili na svém ledě proti silným Varům. Dlouho favorita trápili, nakonec to ale na body nestačilo a kapitulovali 3:4. O jediné góly Litvínova se postarali Lukáš Vacín, Patrick Pech a Petr Pavlíček.

O udržení, 01.03.2015
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Energie Karlovy Vary
HC VERVA Litvínov HC Energie Karlovy Vary
3 4
  • Třetiny

    1:1, 0:1, 2:2

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Khůn (30. Kožnar)– Cikánek, Fraško, Bártek, Čapek, Šubrt, Havlík, Žižka, Starý – Pavlíček, Vacín, Kordule, Beran, Myšák, Pech.

  • Sestava hostů

    Beran – Holub, Štaif, Přibyl, Klejna, Koco, Ptáček, Kala – Hoang, Habr, Šedivý, Slabý, Prošek, Šik, Halberštát, Petrov.


Reportáž

Litvínovští se utkali s karlovarskou Energií. V první třetině se hrál vyrovnaný hokej a do kabin po ní se šlo za vyrovnaného stavu. O branky v této třetině se prosadili Lukáš Vacín a hostující Klejna.

Druhý třetina nabídla o jednu branku méně než ta první. Jediný gól v této třetině vstřelil reprezentant Radek Prošek. Domácí tak šli do závěrečné třetiny za stavu 1:2 pro Karlovy Vary.

Třetí třetina byla velmi pestrá, jelikož v ní padli hned čtyři branky! Na obou stranách dvě, a tak bylo jasné, že Energie v dnešním utkání zvítězí. O góly Severočechů se postarali Patrik Pech a Petr Pavlíček. Za Energii se prosadil Radek Prošek, který tak vstřelil svůj druhý gól v utkání. Vítěznou branku Karlových Varů vsítil Šedivý.

Fanshop