Zápas - mládež 21. 11. 2014, Ondřej Vlk

SDO: Chomutov využil pět přesilovek, Litvínov prohrál 1:5

L i t v í n o v - Ve 23. kole extraligy staršího dorostu nestačili chemici na svém ledě na Chomutov. Litvínov po dobré první třetině nedokázal využít svých šancí a hosté trestali v přesilovkách. Piráti dokázali využít hned pět početních výhod a Litvínov pouze jedinou. Chemici tak prohráli 1:5.

23. kolo, 21.11.2014, ZS Ivana Hlinky - spodní plocha
logo HC VERVA Litvínov
logo KLH Chomutov
HC VERVA Litvínov KLH Chomutov
1 5
  • Třetiny

    0:0, 1:3, 0:2

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Sklíba – Brejžek, Najman, Šíp, Kučera, Urbánek, Brzek, Březák, Klika, Chmelař, Vébr, Drašar, Jícha, Reichel, Havelka, Leitner, Bárdoš, Bečvář.

  • Sestava hostů

    Strejc – Lidák, Hlaváček, Dvořák, Běhula, Novák D., Bukač, Novák A., Hajič, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, Palička, Svoboda, Rindoš, Hřebíček, Dejmek, Rohla, Šilar, Svoboda, Adámek.


Reportáž

Litvínovu se pomalu vzdaluje postup přímo do A - skupiny o playoff. Chemici tak potřebovali nutně vyhrát a v případě výhry se mohli dostat na dostřel soupeřům. Do Litvínova přijel Chomutov a Litvínovu se nedařilo v koncovce. První třetinu měli domácí převahu, ale několikrát ztroskotali na výborně chytajícím Strejcovi. V 7. minutě první třetiny se hra ně několik minut přerušila, když Martin Havelka vysklil s jedním z hostujících hráčů tvrzené sklo. Po bezbrankové první třetině, tak mohli být hosté spokojení.

Druhá třetina byla opět bohatá na šance, ale nejdříve využil přesilovku chomutovský Tom Polák . Vzápětí využili přesilovku i domácí zásluhou Martina Brejžka. Ve 33. minutě využil další přesilovku Matyáš Svoboda . Litvínov to nevzdával, ale doplácel na vlastní produktivitu. Ve 40. minutě využili chomutovští již třetí přesilovku a na 3:1 zvýšil Roman Rohla.

Třetí perioda se opět nesla v duchu využitých přesilovek. Domácí nemohli nalézt recept na brankaře Strejce a Chomutov v přesilovkách trestal. V 56. minutě využil čtvrtou přesilovku Alan Lyszczarczyk a v 57. minutě zužitkoval už pátou početní výhodu Adam Novák. Chemici tak prohráli 1:5.

Fanshop