Harmonogram prodeje na klubových pokladnách a webu ticketing.hcverva.cz:

Držitelé permanentních vstupenek na sezení (VERVA a EFECTA)

  • Držitelé permanentních vstupenek k sezení si mohou jako první vyzvednout nulovou vstupenku s nárokem na své místo až týden předem, ale nejpozději tři dny před utkáním na klubových pokladnách a v on-line prodeji
  • Držitelé permanentních vstupenek k sezení si mohou vyzvednout nulovou vstupenku bez nároku na místo v předprodeji i dva dny předem až do začátku utkání pokud nebude naplněna kapacita 1000 diváků, a to pouze na pokladnách ZS Ivana Hlinky

Pro vyzvednutí rezervace svého místa je nutné pro on-line prodej provést spárování permanentní vstupenky s účtem na webu ticketing.hcverva.cz

Návod: ZDE

Držitelé permanentních vstupenek k stání

  • Držitelé permanentních vstupenek k stání si mohou doplatit rozdíl do plné ceny (150 Kč) vstupenky k sezení. 
  • Držitelé permanentních vstupenek k stání si mohou doplatit rozdíl do plné ceny (150 Kč) vstupenky k sezení až týden předem, ale nejpozději tři dny před utkáním na klubových pokladnách a v on-line prodeji
  • Držitelé permanentních vstupenek k stání si mohou doplatit rozdíl do plné ceny (150 Kč) vstupenky k sezení v předprodeji i dva dny předem až do začátku utkání pokud nebude naplněna kapacita 1000 diváků, a to pouze na pokladnách ZS Ivana Hlinky

Obecný příklad: Plná cena vstupenky na utkání je jednotná 250 Kč. Držitel permanentní vstupenky k stání, tak obdrží slevu 100 Kč a doplatí 150 Kč do plné ceny vstupenky. Cena doplatku vstupenky na zápas zohledňuje rozdíl mezi cenou permanentní vstupenky na sezení a na stání. 

Výpočet slevy: Cena permanentní vstupenky k stání je 2800 Kč. Počet domácích zápasů je 28. 2800/28 = 100 Kč sleva na utkání. 

Držitelé klubových karet

  • zůstává sleva 30% na vstupenku
  • Držitelé klubových karet si mohou zakoupit vstupenku na sezení jeden den před utkáním na klubových pokladnách a v on-line prodeji
  • Držitelé klubových karet si mohou zakoupit vstupenku na sezení v předprodeji i jeden den předem až do začátku utkání pokud nebude naplněna kapacita 1000 diváků pouze na pokladnách ZS Ivana Hlinky

Z důvodu vládních restrikcí nejsme schopni garantovat možnost zakoupení vstupenky na klubovou kartu vzhledem k celkovému počtu prodaných permanentních vstupenek.

Volný prodej

  • pouze v den utkání 
  • v případě nenaplnění kapacity 1000 diváků
  • cena vstupenky 250 Kč

Manipulační poplatek v síti Ticketportál je 5 Kč, na klubových pokladnách je zdarma.

Kompenzace držitelům permanentních vstupenek za utkání s Motorem a Vítkovicemi:

  • Sezení VERVA: 196 Kč za jedno utkání
  • Sezení VERVA ZTP: 98 Kč za jedno utkání
  • Sezení EFECTA: 161 Kč za jedno utkání
  • Sezení EFECTA ZTP: 80 Kč za jedno utkání
  • Stání: 100 Kč za jedno utkání
  • Stání ZTP: 50 Kč za jedno utkání
  • Stání Fanklub 79 Kč za jedno utkání

Výpočet kompenzace: Permanentní vstupenka sezení VERVA stála 5500 Kč. Základní část má 28 domácích utkání. 5500/28 = 196 Kč za jedno utkání

Kompenzace držitelům permanentních vstupenek od 30. listopadu do odvolání omezení kapacity:

  • Formou vyzvednutí nulových vstupenek (sezení VERVA a EFECTA) nebo využití slevy (STÁNÍ) do kapacity 1000 diváků. V případě, že se nedostane na všechny fanoušky, tak ti co se nevešli do limitu 1000 diváků budou po sezóně finančně kompenzováni za každé takové utkání
  • V případě nevyzvednutí nulových vstupenek držiteli permanentních vstupenek (sezení VERVA a EFECTA) do kapacity 1000 diváků a následnému uvolnění zbylých vstupenek k volnému prodeji tak nedojde po sezóně k finančním kompenzacím za každé takové utkání. Majitelé permanentních vstupenek nevyužili možnosti uplatnění nároku na vyzvednutí nulové vstupenky.
  • Držitelé permanentních vstupenek k stání v případě, že nevyužijí slevy na pořízení vstupenky na sezení, budou po sezóně finančně kompenzováni za každé takové utkání

Nejčastější otázky

Mám permanentní vstupenku na sezení, co musím udělat, abych se dostal na své místo na ZS Ivana Hlinky?

Nejpozději tři dny před utkáním vyzvednou nulovou vstupenku a uplatnit tak rezervaci na své místo, buď on-line na webu ticketing.hcverva.cz, kde si musím svou permanentní vstupenku spárovat se svým účtem. Nebo se zastavit nejpozději tři dny před utkáním na pokladně, kde si mohu svou nulovou vstupenku na své místo osobně vyzvednout po předložení své permanentní vstupenky. 

Co mám dělat, když mám permanentní vstupenku na sezení a zapomněl jsem svou rezervaci tři dny předem uplatnit a chci na hokej?

Nulovou vstupenku si můžete vyzvednout na pokladnách klubu, kde musíte fyzicky předložit svou permanentní vstupenku. Už vám ale nejsme schopni garantovat vaše místo. Vstupenku si můžete vyzvednout až do začátku utkání, ale pouze pokud nebude naplněna kapacita 1000 diváků.

Mám permanentní vstupenku k sezení a nechci využít nulové vstupenky. Jaká bude má kompenzace?

Vaše kompenzace nebude žádná v případě, že se nenaplní kapacita 1000 diváků. Měl/a jste možnost navštívit za nulovou vstupenku utkání. 

Mám permanentní vstupenku (sezení nebo stání) a nevejdu se do kvóty 1000 diváků na utkání, co se bude dít?

Bude vám finančně kompenzováno každé takové utkání, kde nebudete moci navštívit utkání z důvodu plné kapacity hlediště.

Mám permanentní vstupenku na stání. Jak se mohu dostat na hokej?

Nejpozději tři dny před utkání můžete přes web ticketing.hcverva.cz nebo na klubových pokladnách doplatit plnou cenu vstupenky na sezení. Podle kompenzace máte nárok za permanentní vstupenku k stání slevu 100 Kč na utkání. Doplatíte tedy 150 Kč a můžete navštívit utkání na sezení. 

Co mám dělat, když mám permanentní vstupenku k stání a zapomněl jsem uplatnit svou slevu tři dny před utkáním a chci na hokej?

Vstupenku si můžete doplatit na pokladnách klubu, kde musíte fyzicky předložit svou permanentní vstupenku. Vstupenku si můžete doplatit až do začátku utkání, ale pouze pokud nebude naplněna kapacita 1000 diváků.

Mám permanentní vstupenku na stání a nechci využít slevy ani jít na hokej, protože nechci místa na sezení. Jak to bude s mou kompenzací?

Pokud máte permanentní vstupenku k stání, nechcete využít slevy a nechcete jít na hokej, tak vám po sezóně bude kompenzováno každé utkání, na kterém je snížena kapacita diváků. Kompenzace bude ve výši 100 Kč a u členů fanklubu 79 Kč. 

Mám klubovou kartu, jak mohu postupovat, abych se na utkání dostal?

Budete muset vyčkat na informaci, zda-li nebyla naplněna kapacita 1000 diváků a dva dny před utkáním si budete moci zakoupit vstupenku s 30% slevou, tedy za 175 Kč.  Z důvodu vládních restrikcí nejsme schopni garantovat možnost zakoupení vstupenky na klubovou kartu vzhledem k celkovému počtu prodaných permanentních vstupenek.

Chci si zakoupit vstupenku ve volném prodeji. Je nějaká šance?

V případě, že si držitelé permanentních vstupenek nevyzvednou nebo nedoplatí vstupenky na utkání a držitelé klubových karet nevykoupí poslední zbytek míst, tak si budete moci v den utkání zakoupit vstupenku za 250 Kč ve volném prodeji. 

Co se stane pokud se opatření zpřísní a dále sníží se kapacita stadionu?

Zaniknou rezervace na konkrétní místa a všichni držitelé permanentních vstupenek budou mít možnost si přednostně vyzvednout (sezení VERVA a EFECTA) či doplatit (STÁNÍ) svou vstupenku. V případě, že se na vás nedostane vzhledem k naplnění stanovené kapacity, tak budete po sezóně finančně kompenzováni.

Co, když se stadiony uzavřou divákům úplně?

Všichni držitelé permanentních vstupenek budou po sezóně za každé takové utkání finančně kompenzováni.

Co se bude dít v případě, že se navýší kapacita stadionu?

Opět aktivujeme permanentní vstupenky a bude platit režim stejně jako v úvodu sezóny.