Jak byste zhodnotil utkání s Pardubicemi?
Z naší strany to byl velmi dobrý zápas. Ponaučili jsme se z minulých zápasů, kde jsme začali rychle prohrávat a už jsme ztrátu nedohnali. Dnes jsme si to utéci nenechali, i přes velký počet vyloučených jsme to ubránili a hlavně jsme dali i nějaké góly.

Dal jste druhý gól v sezóně, navíc proti svému bývalému klubu. Jaké máte pocity? 
Tak samozřejmě jsem rád, že mi to tam konečně padlo, udělalo mi to radost. Také jsem hlavně rád, že jsem týmu mohl pomoci k vítězství, po třech prohrách je to super. Gól proti bývalému týmu je vždy trochu speciální, pořád tam znám spoustu hráčů. 

Matematicky jste si zajistili postup do předkola play-off. Jaké jsou výhledy týmu ke zbylým zápasům?
Budeme hrát pořád naplno. Dali jsme si cíl, že chceme být v nejlepší desítce, takže si pro to půjdeme. Chceme desáté místo a nespokojíme se s tím, že to máme jisté. Stále máme co dohánět a v podstatě už teď hrajeme hokej ve stylu play-off. 

V Litvínově jste strávil již necelý rok. Jak byste zhodnotil své dosavadní působení na severu Čech?
Začátek nebyl úplně ideální, ale to nebyl pro nikoho. Karantény a koronavirus si vybraly svou daň, chvíli trénujete, chvíli zase ne. Pro mě osobně to nebylo ideální, mám rád, když se cítím dobře fyzicky. Nějakou dobu mi trvalo, než jsem se dostal do tempa, pak mi trenér začal dávat více příležitostí. Teď se cítím skvěle a doufám, že v play-off uhrajeme dobrý výsledek, aby ta sezóna dopadla pozitivně.