„Bohužel, takový je hokej. Vyhráli jsme dva zápasy venku, ale tentokrát jsme to nezvládli. Musíme se z toho poučit a příště zvítězit. Ve hře rozhodují detaily, malé chyby, malé věci. Podíváme, co jsme dělali dobře a co zle, abychom byli lepší,“ sdělil po utkání novinářům kapitán Matúš Sukeľ.

Mrzel ho především promarněný náskok v samotném závěru, kdy hosté během dvou minut otočili skóre: „Byl to vyrovnaný zápas jako byly z většiny i ty dva na Kometě. Měli jsme přesilovky, první jsme sice nevyužili, ale pak jsme si pomohli a dali na 3:2. Bohužel to nestačilo. Je to škoda. Bylo to sedm minut do konce, když jsme dali gól na 3:2, ale hned další střídání 3:3, a pak další 3:4. Musíme se z toho poučit a v dalším zápase být silnější.“

Hned za den se totiž znovu oba soupeři utkají na Zimním stadionu Ivana Hlinky v rámci čtvrtého čtvrtfinálového duelu. „Rozhoduje každá maličkost, každá malá chyba. Byl to stejně těžký zápas jako v Brně, více soubojů než na tom širokém hřišti. Je to těžký hokej. Věřím, že jsme silnější a ve čtvrtém zápase vyhrajeme. Utkání jdou rychle za sebou, musíme to hodit za hlavu a rychle zregenerovat, abychom byli ready na další duel,“ dodal kapitán Vervy nakonec.