Vzájemná utkání

Chemici se na těžkém ledě Komety Brno představili už v rámci 3. kola Tipsport extraligy a v duelu dokázali přetlačit domácí tým v poměru 3:2, když se o branky žlutočerných postarali dvakrát Abdul a jednou Kirk. Odveta se na ledě Severočechů hrála poslední říjnový den a utkání přineslo hned devět branek, z toho šest do hostující sítě! Z premiérové branky v extralize se radoval junior Matěj Maštalířský, znovu se do modrobílé sítě trefil Jindřich Abdul, dvě branky vstřelil Nicolas Hlava a po jedné přidali David Kaše a Janis Jaks.

Další dvě utkání, které VERVA s Kometou sehrály, rozhodovaly samotné závěry těchto střetnutí, a bohužel obě ve prospěch Brňanů. Nejprve odložené utkání 29. kola na stranu Komety překlopil v 58. minutě exlitvínovský Ščotka a domácí Brno vyhrálo 3:1 (jedinou branku Litvínova vstřelil D. Kaše), aby první únorový den televizní kamery na ledě chemiků dozorovaly podobný průběh, jen s tím rozdílem, že skóre se zastavilo v neprospěch domácích na 2:3, když v 56. minutě skóroval Pospíšil.

V dresu Litvínova se opět objeví bek Jan Strejček

„Honza Strejček má do 30.4.2024 smlouvu s Litvínovem. Jihlava v průběhu sezony potřebovala pomoct s obránci, proto se přesunul z Litoměřic do Dukly, rádi jsme jí vyhověli. Hned od začátku ale bylo předem nastavené, že Honzu můžeme povolat kdykoli zpět. Sáhli jsme k tomuto kroku poté, co byl Janis Jaks suspendován na 4 zápasy," uvádí k povolání hráče chemiků zpět do žlutočerného sportovní ředitel HC VERVA Litvínov Tomáš Vrábel.

Termíny utkání

1. utkání: HC Kometa Brno - HC VERVA Litvínov neděle 17. března od 17:00

2. utkání: HC Kometa Brno - HC VERVA Litvínov pondělí 18. března od 17:00

3. utkání: HC VERVA Litvínov - HC Kometa Brno čtvrtek 21. března od 17:30

4. utkání: HC VERVA Litvínov - HC Kometa Brno pátek 22. března od 17:00 - proběhne Aktivace Tipsport Extralístky

případná další utkání

5. utkání: HC Kometa Brno - HC VERVA Litvínov neděle 24. března

6. utkání: HC VERVA Litvínov - HC Kometa Brno úterý 26. března

7. utkání: HC Kometa Brno - HC VERVA Litvínov čtvrtek 28. března

Informace ke vstupenkám na domácí utkání

Kompletní přehledné info ZDE.

Vstupenky lze zakoupit ONLINE ZDE!

Návod pro přiřazení permanentních vstupenek účtu Ticketportal naleznete ZDE.