Zápasy - Dorost 27. 09. 2021, Ondřej Mach

Třetí třetina rozhodla. Dorostenci podlehli Bílým Tygrům 2:5

Litvínovský dorost nenavázal na čtvrteční kanonádu proti PZ Kladno a na domácím ledě prohrál s Libercem. Na porážce 2:5 měla zásadní podíl nepovedená třetí třetina, ve které černožlutí třikrát inkasovali.

6. kolo, 25.09.2021, Litvínov, Zimní stadion Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo Bílí Tygři Liberec
HC VERVA Litvínov Bílí Tygři Liberec
2 5
  • Třetiny

    1:1, 1:1, 0:3
  • Střely na branku

    26:34
  • Diváků

    132

  • Branky a nahrávky

    Branky a nahrávky HC VERVA Litvínov: 4. Maštalířský (Bystřický, Šprynar), 32. Bednařík (Maštalířský)

    Branky a nahrávky Bílí Tygři Liberec: 12. Král (Prokůpek), 21. Janata (Shpilka), 49. Prokůpek (Vološín), 51. Hois (Janata, Jakubec), 59. Shpilka

  • Průběh zápasu

    1:0, 1:2, 2:2, 2:5

  • Rozhodčí

    Glanc – Janíček, Žižka

  • Sestava domácích

    Kokhanin – Soušek, Síč, Vyhlídal, Bystřický, Prokeš, Dudáček – Ščislák, Horský, Maštalířský, Liška, Bednařík, Raichl, Šprynar, Peroutka, Tůma.


Reportáž

Začátek střetnutí vyšel lépe domácím, ve 4. minutě otevřel skóre v přesilové hře Matěj Maštalířský. Bílí Tygři se vyrovnání dočkali zhruba o osm minut později: jejich první branku vsítil Adam Král, asistencí se na ní podílel Prokůpek. 

Z prostřední periody uběhlo pouze dvacet vteřin, když se mezi střelce zapsal Radek Janata. Domácí dvě minuty po jeho trefě hráli přesilovou hru, vyrovnání se ale dočkali až po polovině duelu. Smírný stav svým sedmým gólem v probíhajícím ročníku zařídil Jakub Bednařík

Poslední dvacetiminutovka se plně odehrávala v režii Liberce. Ve 49. minutě strhl vedení na jeho stranu Tomáš Prokůpek, dvě minuty nato skóroval Vojtěch Hois a brankový účet zápasu uzavřel Vasyl Shpilka. Chemici tak padli v poměru 2:5. 

Fanshop