Zápasy - Dorost 30. 09. 2018, Šimon Kadeřávek

DOR: Dorostenci si smlsli na Kladnu

L i t v í n o v - Na sever Čech dorazil další kladenský celek, tentokrát Rytíři Kladno. Domácí vyslali do Středočeského kraje jasný vzkaz. Do Litvínova se pro body nejezdí!

6., 29.09.2018, Zimní stadion Ivana Hlinky
logo Litvínov mládež
logo Rytíři Kladno
Litvínov mládež Rytíři Kladno
4 1
  • Třetiny

    1:1, 1:0, 2:0 - N 1:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Čermák (Herkommer) – Minařík, Werner, Cimrman, Hocelík, Kuchař, Novotný, Hora – Beran, Dej, Postl, Adámek, Kočárek, Šikl, Vopat, Slavík, Špaček, Brouček, Krocker.

  • Sestava hostů

    Gabriška (Suk) – Alscher, Havel, Koštoval, Kohlíček, Sýkora, Ticháček – Kouba, Bareš, Procházka, Sojka, Hrabík, Chrenka, Bareš, Nedvěd, Šapovaliv, Ullrych.


Reportáž

Po vydařeném utkání na Spartě přivítal domácí Litvínov na svém ledě kladenské Rytíře. Litvínovské naděje vstoupily do utkání aktivněji, dost jim k tomu pomohla přesilovka, která přišla prakticky na začátku utkání. Paradoxně se však domácí prosadili až ve hře pět na pět, kdy po výtečné výměně s Markem Krockerem zakončoval Dominik Brouček. Další dějství hry bylo ve stylu vyloučení a oba týmy se neměly k pořádné akci. V druhé části první třetiny překvapil domácího Čermáka Ondřej Hrabík.

Když časomíra odstartovala druhé dějství, tak se Kladno dalo ihned do útočení. Skvělý Čermák hájil svou branku svědomitě a nepustil kotouč za svá záda. Po několika kladenských šancích zaútočili domácí a byl z toho vedoucí gól. Opět zafungovala spolupráce mezi Krockerem a Broučkem. Tentokrát Markus Krocker našel recept, jak dostat puk za Gabiškovy betony.

Poslední etapu zápasu provázela nedisciplinovanost hráčů. Nervozita stoupala, což vyústilo v osobní trest pro kladenského Sýkoru. Žlutočerní využili šanci a po dvou minutách se prosadil opět Marek Krocker, nutno podotknout, že s asistencí Dominika Broučka. Ani ne minutu po vstřelení branky musel rozhodčí nařídit trestné střílení ve prospěch Litvínova. Daniel Dej ho bez problému proměnil a pečetil tak výhru 4:1.

V tzv. nadstavbě jsme viděli několik výborných šancí na obou stranách, ale ani jedna nepřinesla gól. Na řadu tedy přišly samostatné nájezdy. Rozhodující proměnil Marek Slavík. Domácí tak získali plný počet bodů a porazili tak i druhý kladenský celek.

Fanshop