Zápas - mládež 25. 02. 2018, Denis Havlín

JUN: Junioři nedali hostům z Karlových Varů šanci a berou 3 body.

L i t v í n o v - Tři výhry v řadě, tím se může pyšnit juniorský tým, ikdyž už o nic nejde, tak si černožlutí poradili s hosty z Karlových Varů a berou plný počet bodů do tabulky o umístění.

O umístění, 24.02.2018, Zimini stadio Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Energie Karlovy Vary
HC VERVA Litvínov HC Energie Karlovy Vary
5 2
  • Třetiny

    1:0, 3:2, 1:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Havlík (Orct) – Havlík.D, Březák, Viedemann,Havlík.M, Dvořák, Starý – Berka, Vopat, Bárdoš, Pecka, Helt, Myšák, Svoboda, Jícha, Bartoš.

  • Sestava hostů

    Bednář (Grančarov) – Přibyl, Pajk, Brabec, Novák, Kala – Horký, Tlačil, Salnikov, Pastyřík, Bečka, Halberštát, Hotěk, Habr, Procházka, Prošek


Reportáž

Po vysoké výhře ve Zlíně, přišel na řadu další soupeř, a to Karlovy Vary, tedy celek se kterým si junioři v sezóně pokaždé poradili.

První třetina přinesla rychlou branku, už ve 4. minutě se dokázal prosadit starší dorostenec Dan Bartoš, pro kterého to byla první branku v juniorském týmu. Zbytek třetiny nepřinesl nic víc, než pár vyloučení domácích.

Litvínovští si velmi zkomplikovali vývoj zápasu, neboť na začátku druhé třetiny inkasovali hned dvakrát. Nejprve se ve 22. minutě prosadil Marek Pastyřík a ve 28. minutě dokonal obrat Michal Horký. Začátek druhé třetiny sice patřil hostům, ale konec patřil domácím. Ve 37. minutě srovnal Josef Jícha, poté ve 40. minutě vstřelil branku Dominik Pecka, který se prezentoval akrobatickým zakončením a vteřinu před koncem druhé třetiny využil Jan Bárdoš přesilovou hru.

Oba celky hráli ve třetí třetině vyrovnaný hokej, první vážnější situace nastala až v 59. minutě, kdy se do pěstního souboje pustil Vopat a Bečka. Přesně minutu před koncem vstřelil branku další starší dorostence Marek Berka, který uzavřel dnešní zápas.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek, HC Litvínov: "Myslím, že až na druhou třetinu, kdy jsme si to zbytečně komplikovali a dali jsme hostům šanci k otočení zápasu, jsme byli od začátku lepší a zaslouženě vyhráli."

logo HC Energie Karlovy Vary

HC Energie Karlovy Vary

Trenér hostů se odmítl k zápasu vyjádřit.

Fanshop