Zápas - mládež 21. 10. 2017, Vladislav Kollert

JUN: Junioři ani ve druhém zápase s pražským celkem neuspěli, tentokrát prohráli po prodloužení

L i t v í n o v - Litvínovským juniorům nevyšel ani zápas proti Slavii. Ani heroický výkon ve třetí třetině nepomohl juniorům k zisku všech bodů a zůstávají tak na dně tabulky.

12., 21.10.2017, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Slavia Praha
HC VERVA Litvínov HC Slavia Praha
2 3
  • Třetiny

    0:0, 0:2, 2:0 - 0:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Havlík Š. (Orct) – Urbánek, Macháč, Franc, Havlík D., Havlík M., Starý – Kučera, Leitner, Drašar, Bečvář, Vopat, Bárdoš, Pecka, Ineman, Jícha

  • Sestava hostů

    Šorf (Vecka) – Chládek, Duda, Šmíd, Vobořil, Stark, Melovič, Valík – Šmerha, Matějka, Patočka, Netolický, Kolouch, Šílhan, Šergl, Marek, Jaša, Hledák, Nedorost, Martínek


Reportáž

Po úvodní bezbrankové třetině, kdy byl zápas vyrovnaný po všech stránkách, se Slavii povedlo díky dvěma důležitým brankách dostat na úkor šance neproměňujících domácích do dvoubrankového vedení. Litvínov však díky velmi povedené třetí třetině jasně Slavii přehrál a díky gólům Bečváře a Urbánka se domácím povedlo poslat zápas do prodloužení. V tom se nicméně prosadil po sérii neproměněných šancí domácích hostující Martínek a domácí tak opět vyšli ze zápasu nevítězně.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Trenér domácích: "Zápas probíhal podobně jako se Spartou, šance neproměňujeme a dostáváme laciné góly. Pustili jsme soupeře do dvoubrankového vedení, ale díky bojovnosti a maximálnímu výkonu ve třetí třetině jsme zápas dokázali vyrovnat. Sráží nás však právě neproměňování šancí."

logo HC Slavia Praha

HC Slavia Praha

Trenér hostí se k zápasu nevyjádřil.