Zápas - mládež 28. 01. 2017, Martin Stříbrný

SDO: Chemici dřeli na krev, nakonec darovali Boleslavi body sami

L i t v í n o v - Nešťastné utkání odehráli starší dorostenci Litvínova na domácím ledě proti Mladé Boleslavi. V utkání byli dvě třetiny lepší, dlouho vedli, nakonec si ale z utkání neodnesli ani bod. Bohužel dvě individuální chyby ve tří třetině nás připravily o body, které bychom, si myslím zasloužili, hodnotil utkání trenér týmu Radek Mrázek.

O udržení 12., 28.01.2017, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo BK Mladá Boleslav
HC VERVA Litvínov BK Mladá Boleslav
2 3
  • Třetiny

    0:0, 2:1, 0:2

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Pejsar (Kožnar) – Havlík ''A'', Bártek, Liška, Myšák ''C'', Černohorský, Hipius, Cikánek – Bartoš, Vopat ''A'', Arnold, Dufek, Kordule, Pech, Ineman, Svoboda, Pavlíček, Berka

  • Sestava hostů

    Haas (Marek) – Beneš, Novák, Dlabola ''A'', Jirásek ''C'', Imlauf, Nepokoj, Červenka – Čermák, Dvořák, Hrachovec, Šípek, Foerster, Havelka, Jindra, Moravčík, Kučera ''A''


Reportáž

Připravujeme...

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek (HC Litvínov): Utkání se mi hodnotí velmi těžko. Kluci makali, dřeli na krev. Bohužel dvě individuální chyby ve tří třetině nás připravily o body, které bychom, si myslím zasloužili.

logo BK Mladá Boleslav

BK Mladá Boleslav

Trenér Mladé Boleslavi: Dvě třetiny byl Litvínov lepší, my hráli prakticky až v té třetí. Nevím, proč to takhle nešlo od začátku. Naštěstí se nám to podařilo otočit a urvat tři body.

Fanshop