Zápas - mládež 12. 11. 2016, Martin Stříbrný

Starší dorostenci nezvládli druhé utkání ve dvou dnech, podlehli Slavii

L i t v í n o v - Druhé utkání ve dvou dnech odehráli litvínovští starší dorostenci. Po včerejším nezdaru proti Chomutovu si chtěli spravit chuť v dnešním utkání se Slavií. Jenže ani proti té se jim nepovedlo bodovat, když podlehli 3:5.

22. kolo, 12.11.2016
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Slavia Praha
HC VERVA Litvínov HC Slavia Praha
3 5
  • Třetiny

    1:2, 1:2, 1:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Pejsar (Kožnar) – Havlík ''A'', Bártek, Myšák ''C'', Černohorský, Cikánek – Bartoš, Vopat ''A'', Arnold, Dufek, Kordule, Pech, Ineman, Svoboda, Pavlíček, Berka.

  • Sestava hostů

    Kodad (Vecka) – Melovič ''A'', Erben, Vobořil, Zderadička ''C'', Macek, Holý, Stark – Brož, Grim, Hradil, Vaniš, Šilhan, Marek, Klapka, Martínek, Furch.


Reportáž

Vstup do utkání byl hektický od obou tým. Slavia se ale dostala do rychlého dvoubrankového vedení. David Erben se ujal volného kotouče a svižnou střelou do horní části brány nedal Pejsarovi šanci. Následně se hostům naskytla možnost v podobě přesilové hry, kterou využili a šli do trháku. Martínek našel skvěle volného Tomáše Furcha, který poslal kotouč přímo mezi betony domácího brankáře. Domácí si ale přichystali rychlou odpověď. Ondřej Dufek dostal krásný pas od Pavla Korduleho a rychlou střelou nad rameno Kodada snížil.

Ve druhé třetině byly k vidění také tři branky a dvě opět do branky domácích. V pětadvacáté minutě pokazili domácí rozehrávku, kotouč zachytil Damien Hradil, kterému nedělalo problém poslat kotouč do poloodkryté brány a bylo to opět o dvě branky. Pět minut před koncem třetiny ale domácí opět snížil na dostřel jediného gólu. Roman Cikánek od modré propálil nepříliš jistého Kodada a mohl se jet radovat. Jenže závěr třetiny patřil Slavii. David Vobořil se dostal dobré pozice a poslal kotouč na lapačku ležícího Pejsara.

Ve třetí periodě usilovali domácí o vyrovnání, snížení se dočkali ale až v šestapadesáté minutě. Dan Bartoš pár vteřin po konci přesilové hry svého týmu vyslal na bránu dělovou ránu, na kterou neměl Kodad nárok a bylo zaděláno na drama. V závěru utkání se domácí Chemici pokusili o vyrovnání v power-play, jenže ta se jim příliš nevyvedla a inkasovali. Adam Klapka jel sám na prázdnou bránu a Cikánek ho zastavil pouze za cenu faul, tudíž rozhodčí uznali technický gól a bylo rozhodnuto.

Fanshop