Zápas - mládež 14. 11. 2015, Martin Stříbrný

Neskutečná přestřelka vyzněla lépe pro Piráty, junioři opět prohráli

C h o m u t o v - Celkem patnáct branek bylo k vidění v chomutovské SD Aréně, ve které se proti sobě postavili místní junioři a junioři Litvínova. Více branek padlo do brány Chemiků, konkrétně devět, a tak se Piráti radují z vítězství 9:6.

20., 14.11.2015
logo Piráti Chomutov
logo HC VERVA Litvínov
Piráti Chomutov HC VERVA Litvínov
9 6
  • Třetiny

    2:1, 3:1, 4:4

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Lukeš (Danylec 44.) – Běluha, Páleník, Smutný, Cestr, Hlaváček, Lidák, Novák – Wágner, Krivošík, Macháček, Adámek, Tupý, Kellerstein, Rindoš, Doležal, Strunz, Trapl.

  • Sestava hostů

    Spěšný (Slíba) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brezek, Brejžek, Vostárek – Kučera, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.


Reportáž

Z prvního gólu se radovali hosté, když ve čtvrté minutě Jaroslav Šimeček "vykoupal" chomutovského Lukeše - 0:1. Chomutov o pár vteřin později odpověděl taky gólem. Josef Rindoš střílel z pravého kruhu do odkryté branky - 1:1. V polovině prvního dějství střílel Jan Páleník od modré, brankář Litvínova měl co děla, aby jeho pokus zneškodnil. Ve čtrnácté minutě udeřil František Wágner, jenž si položil Spěšného a bekhendem zvedl puk, který zamířil do branky - 2:1.

Dvě minuty po začátku druhé periody projel Kristián Reichel mezi obránci Chomutova a snažil se zakončit mezi betony Lukeše, ale marně. 23:29 a třetí gól Chomutova. Petr Macháček přihrál zpoza branky Adamu Kellersteinovi, a ten napodruhé vsítil gól - 3:1. O minutu později poslal Filip Krivošík rychlý pas do pravého kruhu, odkud pálil z první Jiří Tupý - 4:1. Ve sedmadvacáté minutě se z trestného střílení prosadil Jaroslav Šimeček, jenž zakončoval bekhendovým blafákem - 4:2. Na světelné kostce svítil čas 33:05, když se ve shrumáži před brankou zapsal mezi střelce Martin Strunz - 5:2.

Okamžitě po začátku třetího dějství dal svůj třetí gól Litvínov. Jaroslav Šimeček se štěstím prostřelil Lukeše z otočky - 5:3. Minutu po něm zvyšoval náskok domácích Filip Krivošík, který dostal rychlý pas od Běhuly do pravého kruhu - 6:3. Jenže poté ihned odpověděl Jakub Březák, který střelou od modré propálil vše, co mu stálo v cestě - 6:4. Ve čtyřiačtyřicáté minutě snížil na rozdíl jediné branky Petr Ujfaluši, který tak vyhnal z branky Lukeše - 6:5. Deset minut před koncem zápasu poslal František Wágner nádhernou zadovkou puk Petru Macháčkovi, který švihem dostal puk za hustujícího muže s maskou - 7:5. Tři minuty poté a František Wágner využil přesilovou hru, když trefil branku z nůlového úhlu - 8:5. Ale Litvínov se nevzdal. Dvě minuty po osmém gólu Chomutova tečoval puk za záda Danylece Jan Chmelař - 8:6. Čas 57:37 a únik Macháčka s Kellersteinem, ale Kellerstein nedokázal prostřelit litvínovského strážce klece. Hned v zápětí nastala stejná situace a v ní znova Macháček s Kellersteinem, jenže Petr Macháček byl úspěšnější, než jeho spoluhráč - 9:6.

Ohlasy

logo Piráti Chomutov

Piráti Chomutov

Robert Kaše (Piráti Chomutov): Po druhé třetině nám chyběla koncentrace. Byli jsme otevření v obraně. S zápasem nejsem spokojený, ale jsme rádi za tři body.

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Robert Reichel (HC Litvínov): Chomutov nám dal všechny góly z předbrankového prostoru a to dneska rozhodlo.