Zápas - mládež 12. 09. 2015, Martin Stříbrný

Junioři se ani ve třetím utkání sezony neradovali z vítězství

C h o m u t o v - Junioři dnes odehráli jedno z nejhorších utkání letošní sezony. Po nepovedeném výkonu si z chomutovské SD Arény vezou desetigólový debakl. Jedinou branku mladých Chemiků v dnešním utkán vstřelil Petr Ujfaluši.

4., 12.09.2015
logo Piráti Chomutov
logo HC VERVA Litvínov
Piráti Chomutov HC VERVA Litvínov
10 1
  • Třetiny

    2:0, 3:1, 5:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Danylec – T. Běhula, Páleník, Hierman, Hlaváček, R. Černý, J. Benda, D. Novák – Wágner, A. Macháček, Krivošík, Dyrynk, Dimitrov, Részegh, P. Macháček, Tupý, Kellerstein, Rindoš, Strunz.

  • Sestava hostů

    Spěšný – Jonák, Franc, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Kučera, Havelka, Reichel, Weitz, Stříbrný, Bárdoš, Chmelař, Jícha, Najman, Ujfaluši, Štěpka.


Reportáž

Za Piráty se již ve třetí minutě prosadil PETR MACHÁČEK, jenž v početní výhodě pět na čtyři ztečoval střelu od modré za záda Patrika Spěšného - 1:0. Poté se do větší šance dostal tým hostů, když mohl Jan Bárdoš dorážet do prázdné branky, ale trefil pouze výstroj Danylce, který byl mírně mimo branku.

V polovině první třetiny si připsal gól FILIP KRIVOŠÍK, který po střele Jakuba Hiermana doklepl puk do sítě a navýšil na rozdíl dvou branek - 2:0. Po nedovoleném bránění Roberta Černého, které bylo sudími potrestáno dvěma minutami na trestné lavice, se do šance ve vlastním oslabení dostal Petr Macháček, jenž zkoušel přejít přes litvínovskou obranu individuálně.

Ve 23. minutě se do šance dostal litvínovský útočník Dominik Štěpka. Vystihl rozehrávku Pirátů ve vlastním pásmu, ale chybu gólem nepotrestal. O minutu později se potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš hned dvakrát! Adam Kellerstein vyslal dlouhým pasem do úniku FRANTIŠKA WÁGNERA a ten zakončil bekhendem mezi betony - 3:0. Za další minut střílel Jiří Tupý od modré, nejlépe se před litvínovským gólmanem zorientoval ALEŠ MACHÁČEK a dorazil puk za brankovou čáru - 4:0.

Litvínov si po čtvrtém inkasovaném gólu vybral oddechový čas, tento taktický krok se chemikům vyplatil. PETR UJFALUŠI v šestadvacáté minutě, po střele Martina Brejžka, dorazil puk za Michala Danylce a snížil na rozdíl tří branek - 4:1.

Do šancí se na začátku druhé poloviny utkání dostávali především chomutovští hráči, ale žádnou z akcí neproměnili. Tamás Részegh trefil zblízka pouze betony připraveného brankáře hostů. Druhou šanci promarnil Adam Kellerstein, který osamocen z mezikruží netrefil bránu. Hezkou akci předvedla dvojice Aleš Macháček - Adam Kellerstein, která vyšachovala litvínovskou obranu a František Wágner se ocitl sám mezi kruhy. Jenže šanci neproměnil. Až PETR MACHÁČEK se štěstím dotlačil puk k levé tyči Spěšného branky, čímž si připsal druhou trefu v zápase - 5:1.

Sólovou akci předvedl ve 45. minutě ROBERT ČERNÝ. Překvapil Patrika Spěšného, objel branku a zasunul kotouč za tyčku - 6:1. Gólman hostů lovil sedmý puk ze své klece po dorážce MARTINA STRUNZE, který po střele Aleše Macháčka navýšil náskok Pirátů - 7:1.

Domácí v kanonádě pokračovali a do konce utkání přidali ještě tři góly. Ve 49. minutě přidal další přesnou trefu JIŘÍ TUPÝ. Nejlépe se zorientoval před brankou hostů a poslal kotouč za Patrika Spěšného - 8:1. Po krásné individuální akci, když u pravé tyčky vybojoval puk a poté přes obránce zakončil, si připsal druhý gól v zápase také FILIP KRIVOŠÍK - 9:1. Desátý jubilejní zásah přidal v 59. minutě TAMÁS RÉSZEGH, jenž po přihrávce přes brankoviště dorazil puk do sítě - 10:1.

Ohlasy

logo Piráti Chomutov

Piráti Chomutov

Doplníme...

Fanshop