Zápas - mládež 08. 03. 2015, Martin Stříbrný

MDO: Domácí Litvínov porazil PZ Kladno 4:2

L i t v í n o v - Mladší dorostenci se v dnešním utkání postavil PZ Kladnu, které s přehledem porazili 4:2 a připisují si tak tři body do tabulky.

O udržení, 08.03.2015
logo HC VERVA Litvínov
logo PZ Kladno
HC VERVA Litvínov PZ Kladno
4 2
  • Třetiny

    1:2, 1:0, 2:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Khůn (30. Kožnár) – Cikánek, Fraško, Bártek, Čapek, Havlík, Žižka, Starý – Zirtoni, Vopat, Vacín, Kordule, Bartoš, Beran, Vaněk, Pech, Šarlinger

  • Sestava hostů

    Altrichter – Soukup, Zich, Janega, Šmatlák, Husarik, Pelant, Müller – Runza, Neiss, Šimáček, Routa, Stůj, Čermák, Pokorný, Gestberger, Jelínek, Furch, Rendla


Reportáž

První třetina byla hojná na góly, když v ní padly hned tři. O první gól utkání se prosadil v páté minutě Šimon Jelínek, který díky chybě gólmana dostal kotouč poprvé do brány. O pět minut později bylo vyrovnáno, a to když dokázal Patrik Pech přebruslit jednoho z hostujících obránců a ranou nad lapačku Altrichtera srovnal se svým soupeřem krok. Kladna šlo znovu do vedení po ráně Pavla Husarik, který dokázal kotouč do brány dostat skrz Khůnovy betony.

Ve druhé třetině se jako první prosadili domácí. Přečíslení dva na jednoho dokázal po Šarlingerovo přihráce využít zužitkovat přesnou ranou Pavel Kordule. Tato branka byla také poslední, a tak se šlo do třetí třetin za vyrovnaného stavu – 2:2.

V třiapadesáté minutě dokázal svůj tým do vedení poslat svým druhým gólem v utkání Patrik Pech, který po přihrávce Vopat z blízkosti propálil gólmana. Rozhodující branku vstřelit, opět po přihrávce Lukáš Vopata, Marek Havlík, který též jako při třetí brance Litvínova dokázal z bezprostřední blízkosti nekompromisně propálit kotouč za záda kladenského gólmana.

Fanshop