Zápas - mládež 11. 01. 2015, Martin Stříbrný

MDO: Litvínovští předvedli skvělý obrat a berou zlaté dva body

L i t v í n o v - Mladší dorost se dnes odpoledne přestavil na svém ledě, kde přivítal celek PZ Kladno. I přes to, že domácí prohrávali už 2:5, nakonec dokázali tuto ztrátu dohnat a nakonec se radují z vítězství po samostatných nájezdech, ve kterých se jako jediný prosadil Pavel Kordule. Další branky Litvínova zaznamenali: Kryštof Vaněk, Lukáš Vacín, Petr Pavlíček, Robert Bártek a Marek Havlík.

O udržení, 11.01.2015, ZS Ivana Hlinky, Litvínov
logo HC VERVA Litvínov
logo PZ Kladno
HC VERVA Litvínov PZ Kladno
6sn 5
  • Třetiny

    1:1, 1:3, 3:1 - 0:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Khůn - Cikánek, Fraško, Bártek, Starý, Havlík, Žižka, Čapek - Zirtoni, Pavlíček, Vopat, Kordule, Vacín, Pech, Jouza, Kanický, Myšák, Vaněk.

  • Sestava hostů

    Blažek - Šmatlák, Zich, Šebesta, Janega, Müller, Husarik, Pelant - Runza, Neiss, Šimáček, Stůj, Pokorný, Jelínek, Furch, Kolenatý, Rendla.


Reportáž

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek (HC Litvínov): Pro nás to jsou dnes zlaté dva body, protože za průběh dnešního utkání, nebo alespoň za čtyřicet minuty jsem si je nezasloužili. Neplnili jsem si dané úkoly, málo jsme bojovali. Nakonec jsem to naší bojovností urvali, kdyby jsme takhle bojovali celý zápas, podle mě by jsme brali tři body. Jsem rád, že kluci hrají až do konce a vždy bojují. Dnes to nebyl první zápas, ve kterém jsme to dohonili až v závěru. Jsem proto strašně rád, že jsme dnes potvrdili naší bojovnost a znovu vyhráli.

Fanshop