Zápas - mládež 21. 10. 2014, Lucie Lobo

SDO: Litvínovští nedokázali Kladnu vstřelit ani jednu branku a prohráli 0:2

L i t v í n o v - V 19. kole vyzvali Litvínovští na svém ledě Kladno. Utkání bylo o hodinu posunuto, kvůli poruše kladenského autobusu. Chemici nedokázali překonat hostujícího gólmana Stahla ani jednou a Kladno si tak zaslouženě odvezlo tři body.

19. kolo, 21.10.2014, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo Rytíři Kladno
HC VERVA Litvínov Rytíři Kladno
0 2
  • Třetiny

    0:0, 0:2, 0:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Sklíba – Balász, Brejžek, Macháč, Šíp, Kučera, Brzek "C", Březák – Klika, Vébr, Drašar, Jícha "A", Reichel, Bečvář, Havelka M., Leitner, Bárdoš "A".

  • Sestava hostů

    Stahl – Havelka D., Zajíc, Veber, Chládek "C", Smrž – Řepka, Patyk "A", Bláha, Okegawa, Schildhabel, Kalaj, Keszi, Čermák, Janeček, Borkovec "A".


Reportáž

Již ve třetí minutě se v pěkné pozici ocitl Chládek, který od modré prověřil připraveného Sklíbu. V polovině utkání se musel v brance činit hostující gólman Stahl, protože se Litvínovští dostali na delší dobu do útočného pásma.

Pár minut na to se Litvínov mohl dostat do vedení po pěkné akci. Reichel si sjel na kruh, odkud nahrál před bránu lépe postaveného Drašara, ten už ale neměl čas ani prostor k zakončení a Stahl tedy s touto akcí neměl žádný problém. V 16. minutě se do úniku dva hostující hráči, ale tuto jasnou gólovou šanci zlikvidoval skvělý Sklíba, který skvěl podržel svůj tým.

Hned v úvodu druhé dvacetiminutovky se po delším tlaku na litvínovskou branku dostali do vedení hosté. Veber našel skvěle postaveného Yuya Okegawu, který se trefil mezi betony gólmana Sklíby. Tři minuty na to se Kladno dostalo do dvoubrankového vedení, když se po pěkné kombinaci do branky Litvínova trefil Vincent Keszi.

Ve 36. minutě se opět blýskl litvínovský strážce svatyně Sklíba poté, co Janeček několikrát dorážel kotouč do branky. V poslední minutě druhé třetiny měl Stahl plno práce s Leitnerovo nepříjemnou střelou z kruhu, nakonec si s ní ale poradil.

Ve 47. minutě minutě ohrozil domácí branku Patyk, ten projel svižně středním pásmem až před Sklíbu, který musel řešit rychlou střelu hostujícího útočníka. Litvínovský gólman ale kotouč za svá záda nepustil. Dvě minuty před koncem Sklíba odjel na střídačku a Chemici to zkusili v šesti bruslařích. Vstřelit branku se jim ale nepodařilo a Kladno si odváží tři body.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek (HC Litvínov):Hra vypadala 55 minut jako na rybníku. Přesné přihrávky bych mohl spočítat na prstech jedné ruky. Takhle se hrát jednoduše nedá. Těch málo šancí, které jsme si vytvořili, tak s nimi netrefíme ani fotbalovou bránu. Dneska jsme si nezasloužili ani bod.

logo Rytíři Kladno

Rytíři Kladno

Otakar Vejvoda (Rytíři Kladno):Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání. Vše bylo o jednom gólu. Domácím se to nepodařilo a nám se to podařilo dvakrát. Bylo to jen o koncovce, ve které jsme měli více štěstí než Litvínov.

Fanshop