Na dosažení dalšího milníku zareagovaly v rozhovoru pro web Hokej.cz některé litvínovské osobnosti. 

„Myslím, že všechny jeho rekordy zaslouží velký obdiv. Chtěl bych mu vzkázat, ať ještě nějaký pátek vydrží, protože si myslím, že to není jeho poslední sezona v extralize. Patří mu velká gratulace, protože taková čísla zaslouží jen obdiv,“ řekl bývalý litvínovský trenér Vladimír Kýhos. 

Slova chvály pro Hübla měl také Martin Ručinský, který si s ním několik let zahrál v litvínovském dresu. „Pro mě je to jeden z nejlepších hokejistů, kteří kdy v extralize hráli. Vím, že to nikdy nešel zkusit někam do zahraničí, prostě spojil svůj život s extraligou. Jeho chytrost, smysl pro hokej a přehled na ledě ho dělají výjimečným,“ zmínil Ručinský.


„Hráli jsme spolu a rozuměli jsme si na ledě i mimo něj. Mám ho strašně rád, je to můj kamarád. Teď jsem mu pořád gratuloval k nějakým rekordům. Chtěl bych mu jen popřát, aby mu vydrželo zdraví a mohl hrát co nejdéle,“ dodala další černožlutá ikona. 


Hübl se hned po brance Tomáše Pospíšila dočkal krátkého ceremoniálu, kdy mu trenéři Vladimír Országh a Václav Sýkora předali pamětní dres a hokejku.

„Viktor je v první řadě výjimečný sportovec. Je neuvěřitelné, že ve svém věku hraje na takové úrovni a dá se říct, že stále patří mezi litvínovské lídry. Rok co rok to potvrzuje, stejně tak je tomu letos,“ pravil litvínovský trenér. 

Na Hüblovi obdivuje třeba jeho pracovní morálku. „V jeho věku jsme víckrát nabídli nějaké úlevy v tréninku, on na ně ale nikdy nepřistoupil. Vždycky makal pro mužstvo. Pro mě je to obdivuhodný sportovec a výborný člověk, kterému nikdy na rekordech nezáleželo,“ přidal Országh. 

Svému hokejovému dvojčeti k rekordu pogratuloval také útočník František Lukeš. „Myslím, že je to speciální hráč. Viktor je šikovný na puku, dokáže skvěle vnímat hru, umí vystřelit a nahrát. I když se nám v posledních sezonách týmově nedařilo, tak jemu se z hlediska bodů stále daří. Je to spíš tichý kluk, ale jeho hokej mluví za vše,“ uzavřel Lukeš.