Chemici odehrají čtvrtý přípravný zápas v pátek s Litoměřice poté, co Plzeň byla nucena oba duely zrušit z důvodu vysoké marodky. Po více než čtrnácti dnech se Litvínov dočká další prověrky. Naposledy se svěřenci Vladimíra Országha utkali s Kladnem, které na litvínovský stadion přijelo v plné sestavě včetně Jaromíra Jágra nebo Tomáše Plekance.

Skóre utkání otevřel ve 26. minutě Lukáš Stehlík, ve 32. minutě si svou premiérovou trefu v debutovém zápase zaznamenal Giorgio Estephan. Šimon Zajíček se pyšnil vychytaným čistým kontem.

Po odchodu několika tváří musely Litoměřice před novou sezonou hledat nové posily. Získaly zkušeného útočníka Jaroslava Kracíka z Plzně, či Romana Přikryla z Motoru. Kališníkům se podařilo udržet brankáře Tomáše Krále, obránce Jakuba Černohorského, Jana Holého, Jiřího Jebavého, Patrika Marcela, Jana Výtiska a útočníky Marka Berku, Josefa Jíchu, Martina Procházku a Lukáše Válka.

Aktuálně mají litoměřičtí odehraných šest zápasů, kdy se poslední duel se konal ve čtvrtek se Slavií. Na páteční utkání je vstup pro fanoušky zdarma.