Martin Tvrzník je bývalý hokejista, který si prošel litvínovskou mládeží. Nastoupil i za A-tým v extralize k sedmnácti zápasům. Svou část kariéry strávil převážně v první lize, kde odehrál 545 duelů s bilancí 91 branek a 107 asistencí. Zajímavostí je, že byl úspěšným reprezentantem České republiky v inline hokeji. S národním týmem v roli hráče vybojoval tři zlaté medaile a později z pozice trenéra přidal další dva tituly mistra světa.

Od sezóny 2011/2012 působil u litoměřických juniorů v roli trenéra. V roce 2017 se vrátil do Litvínova, kde se začal věnovat místní mládeži jako trenér dorostu. Od loňské sezóny se stal trenérem juniorů a chodil vypomáhat trenérskému štábu A-týmu. „Martin už v uplynulé sezóně úzce spolupracoval s trenéry A-týmu a tento krok je zoficiálněním jeho pozice v trenérském týmu. Je to další prohloubení spolupráce mezi A-týmem a mládeží,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Realizační tým se do nové sezóně rozšiřuje i o dlouholetého pracovníka Pirátů Chomutov Romana Lauka, který bude v Litvínově působit v roli kustoda.