Peter Jánský je odchovancem mosteckého hokeje. Do Litvínova přišel v roce 2004 a v téže sezóně debutoval i za A-tým. Za chemiky odehrál 502 utkání a řadí se mezi nejlepší útočníky v litvínovské historii. Za svou kariéru v černožlutém dresu posbíral 213 kanadských bodů za 122 gólů a 90 asistencí. 

Urostlý útočník šel v kariéře postupnými krůčky a stal se členem elitního litvínovského útoku s matadory Viktorem Hüblem a Františkem Lukešem. Svými výkony si vysloužil několikrát nominaci do národního týmu, ale na mistrovství světa se neprobojoval. V sezóně 2011/2012 poprvé změnil angažmá, když po dvacetigólové sezóně v dresu Vervy zamířil do Sparty Praha. V té strávil dva roky a vzhledem k přetlaku v útoku si zahrál i za pardubické Dynamo. V roce 2013 se ale vrátil zpátky na sever Čech. 

V následujícím extraligovém ročníku byl důležitým členem mistrovského týmu. Zažil svoji bodově nejlepší sezónu a výrazně přispěl k zisku mistrovskému titulu. V paměti všech litvínovských příznivců navždy zůstane gól v prodloužení pátého zápasu s Kometou Brno, kdy Peter Jánský rozhodl o postupu Vervy do finále extraligového play off. Po finále se radoval společně se všemi fanoušky litvínovského hokeje ze zisku jediného mistrovského titulu v historii klubu. 

Po mistrovské sezóně odehrál v barvách chemiků další ročník, který mu ale bodově nevyšel a následující rok se stěhoval do Chance ligy na Kladno. V dresu kladenských Rytířů zářil a vybojoval si angažmá opět v Litvínově. Od sezóny 2018/2019 pendloval po druhé nejvyšší soutěži a poslední dva roky strávil v dresu partnerských Litoměřic. Po sedmnácti sezónách v profesionálním hokeji se rozhodl ukončit svou hráčskou kariéru. 

Jany, děkujeme za všechno!