V rámci podpory a pomoci charitativního projektu Konto našeho srdce HC VERVA Litvínov jsme se tentokrát společně s Nadací ORLEN Unipetrol rozhodli podpořit školáky v litvínovské sportovní škole. Navázali jsme spolupráci s Nadačním fondem Modráček, který pro nás zajistil celkem 100 stavebnic Merkur za celkovou částku 110 000 Kč. Nastartovali jsme projekt "Škola hrou, aneb Merkur pomáhá".

Jedná se o edukativní stavebnice, které školákům na prvním stupni pomáhají téměř ve všech učebních oborech. Finančně nás z jedné poloviny podpořila Nadace ORLEN Unipetrol a po dohodě s ředitelem Sportovky panem Pavlem Škramlíkem jsme ve středu 2. listopadu rozdávali radost přímo dětem ve škole.

Za náš klub stavebnice Merkur předávali Filip Helt a Martin Havelka, za Nadaci ORLEN Unipetrol ředitelka Lucie Pražáková a za Konto našeho srdce Libor Weber. Hráči podepsali dětem své kartičky o které byl obrovský zájem. Jsme rádi, že tyto edukativní stavebnice budou dětem pomáhat při vyučování a podpoří je i v manuální zručnosti. 

Jedeme v tom spolu!