Částku, kterou budeš přispívat si určíš sám, minimum však je 50 Kč. Na konci sezóny se tvoje příspěvky sečtou a klub Tě odmění podle výše zaplacené částky. V předchozích letech jsme přichystali společnou večeři s fanoušky a hráči, grilovačky se sudem piva i dobrotami od řezníka a rozdali soutěžní trička.

0,-Kč až 2 450,-Kč

Osobní poděkování za snahu a dobré úmysly od šéfa programu Konto našeho srdce Libora Webera a přání většího štěstí do další sezóny s touto akcí.

2 500,-Kč až 4 950,-Kč

Tričko Konto našeho srdce, klubové předměty, které Ti osobně předá Tvůj vybraný hráč/hráči.

5 000,-Kč až 9 950,-Kč

Tričko Konto našeho srdce, klubové předměty a večeře s Tvým vybraným hráčem/hráči.

10 000,- Kč a více

Tričko Konto našeho srdce, klubové předměty, sud piva a maso na grilování na Tvojí akci, kam dorazí i Tvůj vybraný hráč/hráči.

Pro zapojení do této akce vyplň tento online formulář:

Příspěvky na transparentní účet Konto našeho srdce budou prováděny po každém zápase nebo víkendových zápasech, ve kterých bude Tebou vybraný hráč bodovat. Při vkladu na transparentní účet 7121032/0800 musíš uvést do kolonky zpráva pro příjemce následující údaje: Jméno a příjmení (nebo název tvojí skupiny), příjmení vybraného hráče. (Příklad: Vervoslav Chezoun, Jarůšek)

Pokud přestaneš v průběhu sezóny platit, nemáš nárok na odměnu. Je proto důležité správně zvolit hráče a částku, kterou budeš přispívat.

Příklad:
Jmenuji se Vervoslav Chezoun, vybral jsem si hráče Richarda Jarůška a za každý jeho bod do konce sezóny dám na Konto našeho srdce 100,-Kč. Nejprve se musím zaregistrovat přes online formulář, který je výše v tomto článku.

V pátečním utkání dal Ríša gól a nahrávku a v nedělním nebodoval, to znamená, že v pondělí pošlu na transparentní účet 200,- Kč. (sto za nahrávku a sto za gól). Na konci sezóny si sečtu částku, kterou jsem na konto přispěl a těším se na setkání s mým vybraným hráčem nebo hráči.

Jedeme v tom spolu!
Vaše Konto našeho srdce HC VERVA Litvínov