Skóre zápasu otevřel po pěti minutách hry Suchý, hosty následně zpomalila dvě oslabení. Verva jedno z nich dokázala potrestat a zásluhou Irvinga srovnala. Indiáni znovu odskočili, tentokrát pálil přesně Lang s Kodýtkem. Gólový účet druhého dějství uzavřel přesnou ranou Chalupa. Stejný hráč měl prsty i ve vyrovnávací brance, tentokrát ale skóroval Sukeľ a v Litvínově se prodlužovalo. Větší porce bodů nakonec zůstala na severu Čech, výhru v nastaveném čase domácím vystřelil právě Kudrna.

„Obrat nás do dalších zápasů určitě povzbudí,“ rozhovořil se po zápase slovenský forvard. „Plzeň má hlavně výbornou formu,“ velebil soupeře, kterému patří průběžně čtvrtá příčka. Litvínovu se však povedlo otočit skóre, protože během druhé třetiny chemici prohrávali už 1:3. „Na závěr jsme měli ještě přesilovky, které jsme ale nezahráli ideálně,“ zmínil dvě promarněné příležitosti ve třetím dějství.

Verva dokázala indiány přestřílet, na konci utkání se statistika zastavila na poměru 43 ku 35. „Snažíme se střílet a tlačit se do brány,“ vypověděl Kudrna. „I v předchozích zápasech jsme měli více šancí, ale chyběly góly,“ ohlédl se za výkony, kterým skutečně branky chyběly, přestože Litvínov měl více střelecký příležitostí. „Mohli jsme to rozhodnout na konci třetí třetiny,“ litoval zahozených šancí.

„Snažil jsem se vystřelit zpoza útočníka a padlo to tam,“ popisoval zevrubně trefu, jež zajistila Severočechům prémiový bod. Tým, který vede Vladimír Růžička, aktuálně obývá spodní patra. „Stále v tabulce nejsme tam, kde bychom chtěli být,“ ohodnotil dvanáctou příčku svého týmu.

Celý rozhovor s Andrejem Kudrnou: