Kromě hlavního utkání, které je na programu od 15:30, se fanoušci mohou těšit na bohatý doprovodný program, který začne po otevření areálu ve 13 hodin. Fanoušci se mohou těšit na Fortuna fanzonu, kde na Fotbalové střelnici mohou na otestovat své fotbalové schopnosti a ti plnoletí se zapojit do soutěže o hlavní cenu. Na střelnici doražte alespoň ve dvoučlenném týmu (maximum je 10 osob), ti nejlepší obdrží poukaz v hodnotě 10.000,- Kč do Vervashopu.

Nedaleko od střelnice bude také stan generálního partnera ORLEN Benziny, u kterého se budou fanoušci moci vyfotit s mistrovským pohárem z roku 2015. Fotky si lze nechat vyvolat na památku do ozdobného pouzdra. Ve stanu a jeho blízkém okolí bude zároveň probíhat autogramiáda hráčů účastnících se na exhibici. 

Pro milovníky piva bude připravena také škola čepování a další soutěže pod hlavičkou partnera exhibice Radegastu. Zletilí fanoušci se také budou moci těšit na soutěž přímo na ledě o druhou přestávku, do které se půjde "přihlásit" chycením vhozeného reklamního trička Radegastu na tribunu.

Další aktivitou ve fanzóně bude také stanoviště Hitrádia North Music, kde se fanoušci budou moci těšit na soutěže o věcné ceny a také na hlavní soutěž o vstupenky na Labské léto, které proběhne 28. srpna v Letním kině v Ústí nad Labem

Další informace k fanzóně bude klub komunikovat na sociálních sítích.