Dorostencům aktuálně patří druhá příčka, na první Chomutov ztrácí jediný bod, mají však jeden zápas k dobru. A právě zbývající klání Litvínov dohraje v úterý, kdy na svém ledě přivítá Hvězdu. Stejný tým přicestuje na sever Čech i ve čtvrtek.

Chemikům se proti týmu z hlavního města daří. Na úvod nadstavby si černožlutí připsali výhru 4:1. Utkání odstartoval gólem v 6. minutě Dominik Čech. Na jeho zásah navázal dvěma přesnými ranami Šprynar. Hvězda se snažila skrze Jaroše, ale více ze svých útočných řad vymáčknout nedokázala. Třígólový náskok domácím vrátil Tůma.

Ve druhém vzájemném zápase Severočeši přidali na obrátkách a po šedesáti minutách svítilo na výsledkové tabuli skóre 6:1. Na první trefu fanoušci čekali až do druhého dějství a znovu přišla z hokejky Dominika Čecha. Litvínov poté přidal dalších pět gólů, Hvězda zaznamenala čestný zásah až v samotném závěru.

Středočeši jsou mnohem tvrdší oříšek. Litvínov sice na úvod porazil Rytíře vysoko 3:0, i tentokrát stál za úvodním gólem Dominik Čech. Druhý vzájemný duel skončil 2:1 pro chemiky. Nechybělo málo a mohli slavit Rytíři, protože Kladno od 8. minuty vedlo. Zásluhou Čecha a Vyhlídala ale Litvínov slavil tři body.

Poslední zápas dopadl lépe pro hráče s rytířem na prsou. Vyrovnané utkání muselo rozhodnout až prodloužení, v němž přesně pálil Pavel Holub a Kladno zvítězilo 4:3. Litvínovští mladíci tak mají Středočechům co oplácet.