Z kabiny chemiků

Chemici za sebou mají úvodní přípravné utkání letošní sezony, kdy zamířili na půdu prvoligového Baníku Sokolov a připsali si první výhru 0:3. Skóre otevřel ve 23. minutě střelou z pravého kruhu Patrik Demel. Ve 32. minutě zvýšil náskok Přemysl Svoboda. A ve 42. minutě upravil skóre na konečných 0:3 Petr Straka. V pondělí Verva představila výraznou posilu v zadních řadách a litvínovský dres bude následující sezonu oblékat lotyš Ralfs Freibergs.

Z kabiny Energie

Karlovarští prošli po sezoně významnými změnami. Hlavní trenér Martin Pešout odešel zpět do Brna a zlákal s sebou také rychlíka v podobě Jakuba Fleka. Dres Energie nebude oblékat ještě Tomáš Mikúš, Jiří Průžek, David Tureček, Martin Osmík a Patrik Parrkonen. Karlovým Varům se podařilo znovu přilákat Dávida Grígera, jenž se na západ Čech vrací po dvouleté pauze, kterou strávil v Liberci. Z Komety pak Energie ulovila Tomáše Bartejse, z Třince Davida Kofroně. Z Mladé Boleslavi přišel obránce David Bernad a z Nitry Jozef Baláž. Zřejmě se nejedná o poslední posily, Karlovy Vary by rády získaly adekvátní náhradu za odchod Jakuba Fleka.

Energetici mají rovněž první přípravné klání za sebou, taktéž se utkali se Sokolovem. Bezbrankový stav vydržel až do závěrečné sirény a na řadu přišly samostatné nájezdy. Tam byl úspěšnější Baník. Karlovarští ale do zápasu nastoupili v omlazené sestavě, což se v Litvínově opakovat nebude.

Vstupenky na přípravná utkání

Vstupenky lze zakoupit za jednotnou cenu 100 Kč. Majitelé permanentních vstupenek z loňské sezóny 2021/2022 mají vstup na utkáním zdarma, stačí ke vstupu použít svou permanentku. Držitelé klubových karet mají 30% slevu. Mimo online prodej bude možné zakoupit vstupenky také na klubových pokladnách, a to v den zápasu od 15:00. Stadion bude pro fanoušky otevřen od 16:30, pouze vchody A a B.