V sobotu se na ZS Ivana Hlinky sjely týmy třetích a čtvrtých tříd Kladna, Pardubic, Zlína a domácího Litvínova. Tváří litvínovského turnaje byl trenér mládeže Mikael Pančák, který se před sezónou vrátil po dlouhých letech do Litvínova, kde pomáhá s rozvojem mládeže. 

V 11:30 proběhlo slavnostní zahájení celého turnaje za účasti významných hostů, kterými byli hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller, prezident a CEO skupiny Sev.en Energy Luboš Pavlas, místostarosta města Litvínova Karel Rosenbaum a místopředseda spolku HC Litvínov Martin Klika. 

Litvínovští na turnaji předvedli výborné výkony a slaví v kategorii třetích tříd celkové prvenství a v kategorii čtvrtých tříd vybojovali stříbrné medaile. 

Ročník 2013 (3. třída)

1. Litvínov

2. Kladno

3. Pardubice

4. Zlín

Ročník 2012 (4. třída)

1. Pardubice

2. Litvínov

3. Kladno

4. Zlín 

Všichni zúčastnění si odvezli ceny od společnosti Sev.en Energy a ti nejlepší i medaile a ceny pro nejlepší hráče celého turnaje. Na závěr turnaje přišli pogratulovat a předat ceny všem účastníkům litvínovské osobnosti jako je Robert Reichel, Jan Vopat a Ondřej Weissmann. Závěrečné poděkování přidal místopředseda představenstva HC VERVA Litvínov pan Vladimír Dočekal.