HC Verva Litvínov

Litvínovští po reprezentační přestávce nedokázali navázat na svoji předchozí formu, na ledě Hradce Králové nedokázali vstřelil ani branku a prohráli 0:3. Verva měla v zápase dobré šance a dokonce držela nerozhodný stav až do třetí třetiny, ve které ale třikrát inkasovala. Chemici se momentálně nachází na předposledním třináctém místě se ziskem jednadvaceti bodů. Náskok na poslední Kladno je pouhý bod. Nejproduktivnějším hráčem domácích je Giorgio Estephan se sedmnácti body za čtyři branky a třináct asistencí, zároveň je nejlepším nahrávačem týmu. Nejlepším střelcem je Andrej Kudrna s devíti brankami.

HC Kometa Brno

Tým z Jihomoravského kraje se po reprezentační pauze potkal na svém ledě s indiány z Plzně. Kometa sice po první třetině prohrávala, ale poté i zásluhou dvou asistencí Petra Holíka dokázala utkání otočit a zvítězit v poměru 3:1. V brance Brna se dvaadvaceti zákroky blýsknul Dominik Furch. Moraváci se nachází v extraligové tabulce na třetím místě se ziskem pětatřiceti bodů. Nejproduktivnějším hráčem hostů je Petr Holík, ten si připsal dvaadvacet kanadských bodů za čtyři branky a osmnáct asistencí. Brněnský forvard je zároveň nejlepším nahrávačem cele extraligy. Nejlepším střelcem je Luboš Horký, který se trefil jedenáctkrát.

Poslední vzájemný zápas.

Poslední utkání mezi těmito soupeři nabídl v brněnské hale velké drama a mohli jsme v něm vidět devět branek. Nakonec se radovala domácí Kometa, která Vervu přehrála v poměru 5:4. Za chemiky se trefili Sukeľ, Hlava, Estephan a Gut.