Společnost STEBAL podporuje klub z pozice hlavního partnera od sezóny 2017/2018. Je také stálým podporovatelem charitativního projektu Konto našeho srdce, se kterým v letošním roce podpořili několik případů.

„Jsme velice rádi, že budeme pokračovat ve spolupráci se společností STEBAL, která je dlouholetým hlavním partnerem klubu. Velice si vážíme toho, že podporují klub i přes náročnou ekonomickou situaci dnešní doby," říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

(Generální ředitel HC VERVA Litvínov Pavel Hynek a předseda správní rady STEBAL holding a.s. Martin Stejskal u podpisu partnerské smlouvy)

Společnost STEBAL vznikla v roce 1999 a od počátku se specializuje na velkoobjemové přepravy, skladování a logistiku. Dnes je zastoupena vlastní transportní a logistickou společností již na dopravních trzích v Česku, Polsku, Rumunsku, Německu , Rusku a Estonsku. V České republice má skupina vlastních téměř 400 ks velkoobjemových souprav a celkově má již více než 2 800 zaměstnanců po Evropě.

„Tak jako celou dobu rostla naše společnost až se stala jednou z nejvýznačnějších ve svém oboru, tak podporujeme i HC VERVA Litvínov na postupné cestě k metě nejvyšší. Tomuto cíli přizpůsobujeme i naši dlouholetou finanční podporu a pro nastávající ročník jsme připravili i speciální finanční bonus na posílení hráčského kádru HC VERVA Litvínov," říká předseda správní rady STEBAL holding a.s. Martin Stejskal.