Pod Krušnými horami se skóre měnilo už v 5. minutě, protože za Mladou Boleslav pálil přesně Gron. Druhý kotouč za Kokhaninova záda propasíroval Vlasák. Domácí ale doufali, že prohru odvrátí, což se jim málem podařilo. V závěru druhého dějství se prosadil Tůma, dvě minuty před koncem zápasu zdramatizoval úvodní klání Dudáček.

Zápas nakonec došel až do samostatných nájezdů, protože v prodloužení nedokázal ani jeden z týmů skórovat. Zhruba stovka fanoušků sledovala, jak Severočeši proměnili první dva pokusy, zatímco mladoboleslavští své šance pálili. Misky vah se ale proměnily v polovině nájezdů a nakonec měli důvod k úsměvu hosté. Zlom nastal v šesté sérii, kdy se nezadařilo domácím, naproti tomu se radoval Steklý. Litvínov úvodní zápas s Mladou Boleslaví nezvládl a prohrál 2:3.

Plzeňská exhibice

V plzeňském případě zavítala do Logspeed CZ arény Hvězda Praha. Otloukánek se však držel, pověstné kouzlo odčaroval v 15. minutě Bílek. Opatrný hokej přetrvával až do poloviny zápasu, kdy se trefil Kučera. Následovaly dvě rychlé branky, což nakonec odnesl brankář Hvězdy a do závěrečné dvacetiminutovky nastoupil Zavoral.

Ani změna mezi třemi tyčemi ale nepomohla a Plzeň si dokráčela pro pohodovou výhru. Bílek totiž přidal další dva zásahy a korunoval svůj výkon hattrickem. Indiáni nakonec zvítězili 6:0.