Vchody na zimák se pro diváky otevírají hodinu před úvodním vhazováním, pokladny ještě o 60 minut dříve. Vstupenku si tedy můžete pořídit už od 13:30. Ceník vstupného rozdělený podle jednotlivých sektorů najdete na konci tohoto článku.

Volný čas po zakoupení vstupenek můžete strávit také v našem fanshopu, který otevírá shodně s pokladnami. Vervashop najdete na severní straně stadionu venku před vchodem B. V sortimentu je také spousta novinek, třeba dva puky, kolekce s motivem Vlasatého zápasu a nové dětské body se svítícím nápisem. Nabídku si můžete prohlédnout také na našem e-shopu

Zároveň máte také jednu z posledních šancí na objednání originálního vyšívaného dresu, aby Vám přišel bezpečně do Vánoc. Tato lhůta totiž končí hned v pondělí 21. listopadu. Na sublimované fandresy máte čas do 30. listopadu, ale proč nevyužít zítřejší návštěvu Litvínova k včasné objednávce.

Nezapomeňte si koupit nový zápasový bulletin Brejk. Obsahuje spoustu zajímavých informací k dnešnímu utkání i obecně k dění ve žlutočerném táboře. Dočtete se mimo jiné o aktuálních pohybech v kádru a připravované mikulášské nadílce, kterou každoročně s podporou klubu organizuje oficiální fanklub Ropáci on Tour.

Během první přestávky budeme hledat tři odvážlivce pro naši tradiční soutěž. Ti se o druhé pauze na ledě poperou o hlavní cenu v podobě kartonu piva Radegast. Soutěží se ve střelbě z poloviny kluziště na prázdnou branku a do soutěže se zapojí tři z Vás, kteří na konci první přestávky chytnou v rozhozu soutěžní míček. Hlavní cenu do soutěže věnovali František Lukeš s Viktorem Hüblem. Jedná se o pivo z jejich rozlučkového utkání. Upozorňujeme, že cenu smí převzít pouze plnoletá osoba.

S brněnským týmem jsme se letos potkali v 8. kole na jeho ledě. Přetahovanou o výsledek nakonec lépe zvládli domácí a zvítězili 5:4. Sedm gólů z celkových devíti viděli diváci v DRFG Areně během 12 minut mezi 33. a 45. minutou zápasu. Kartu zápasu si můžete prohlédnout ZDE.

Do odpoledního utkání vstoupí oba týmy v rozdílné pozici. Zatímco Kometa po přestávce první utkání doma zvládla a porazila 3:1 Plzeň, chemici v pátek jeli na neoblíbený led do Hradce Králové, kde nakonec místnímu Mountfieldu podlehli 0:3.

Pokud z rozumného důvodu nemůžete dnes na zimní stadion Ivana Hlinky dorazit, sledujte naše sociální sítě, aby Vám nic důležitého z průběhu utkání neuteklo. Od nové sezony nás najdete na TwitteruInstagramuFacebooku pod novými profily @hcvlitvinov, tak nás sledujte!

Sektor Cena (II. kategorie)
Stání (S1, S2, J, Z3) 150,- Kč (s klubovou kartou 105,-Kč)
Sezení EFECTA (V1, V5, Z1, Z2, Z4, Z7) 250,- Kč (s klubovou kartou 175,-Kč)
Sezení VERVA (V2, V3, V4, Z5, Z6) 300,- Kč (s klubovou kartou 210,-Kč)