Andreji, jak byste zhodnotil první přípravné utkání sezony?

Pro většinu z nás je to první zápas po dlouhé době. Všichni jsme v plné přípravě, tudíž to určitě není krásný hokej. Na druhou stranu padlo hodně gólů, řekl bych, že se hrálo dost útočně. Myslím, že divákům se mohlo utkání líbit. Pro nás to byla výborná příprava

Myslíte si, že z vás byla cítit únava z náročných tréninků?

Podle mě je každý unavený, je to zkrátka taková část sezony. Hráli jsme na tři formace, a to víc jsme měli zápas kondičně náročný. První a třetí třetina byla z naší strany dobrá, vytvořili jsme si šance, které jsme ale nedokázali využít. Škoda je té druhé třetiny, kdy se těžko střídá. Když navíc hrajeme na tři pětky, tak tím spíš se stane nějaký závar a těžko se to potom dobíhá. První a třetí třetina ale vznesla dobrá kritéria.

Jak hodnotíte svou spolupráci s Matúšem Sukeľem?

S Matúšem jsem často nastupoval i během sezony, takže se známe. Víme, co od sebe můžeme čekat. Nyní to vyšlo tak, že nás trenér dal dohromady a uvidíme, jak to bude dál.

Co říkáte na mladé hráče? Tim Danielčák se hned v prvním zápase střelecky prosadil…

Pro kluky je to výborné, když si mohou zahrát takové zápasy. Myslím si, že to je také účelem přípravných zápasů, aby se mladí hráči seznámili s extraligovým hokejem. Ujali se toho velmi dobře, kluci s námi pravidelně trénují, tudíž jsou v tempu. Pokud se jim podaří dát gól, tak je to skvělé pro jejich sebevědomí.

Po dlouhé době byli na utkání přítomní také diváci. Cítil jste nějaký rozdíl?

Samozřejmě. Minulá sezona byla z tohoto hlediska velmi náročná. Lidé na stadionech chybí. Atmosféra je úplně jiná, když jsou na zápasech fanoušci a z hlediště jsou cítit nějaké emoce.