Poděkování do HC Stadionu Litoměřice je o to víc pro nás významnější, že zástupci HC Litoměřice ve spolupráci se společností Beta Robotics, časově upřednostnili provedení nutné sterilizace v prostorách zimního stadionu Ivana Hlinky a zároveň vytvořili příležitost na dlouhodobou spolupráci s firmou Beta Robotics. Společnost Beta Robotics se touto problematikou zabývá a využívá nejmodernější metody a technologie pomocí UV robotické jednotky (UVGI-ultrafialové germicidní zařízení ), která dokáže dokonale zlikvidovat veškeré viry, bakterie a jiné škodlivé mikroorganizmy v daných prostorách. 

Výbornou zprávou pro naše sportovce i veřejnost je, že od zítřka 26.7. lze opět plně využívat všech prostor ZS (Fitness, hotel, kabiny pro hráče) a ostatní prostory spojené s provozem zimního stadionu a pokračovat v přípravě na nadcházející sezonu. Zároveň je to dobrá zpráva i pro veřejnost, která využívá naše Fitness v rámci osobních volnočasových aktivit. 

Zvláštní poděkování patří panu Miroslavu Blažkovi „Blážovi“, který s námi a hlavně se zástupcem a spolumajitelem firmy Beta Robotics, panem Tomášem Kochaníčkem, velmi ochotně spolupracoval na sterilizaci prostor ZS až do dnešních ranních sobotních hodin, abychom mohli prostory stadionu opět zprovoznit nejen našim sportovcům ale i veřejnosti. Děkujeme i zástupci HC Verva Litvínov a. s. panu Kamilovi Burdovi za společnou koordinaci a spolupráci.

Všem děkujeme