Kdy se začnou vstupenky prodávat?

Vstupenky do sektorů po délce hřiště a část vstupenek do našeho kotle za brankou a omezený počet místo do dalších litvínovských sektorů je již v prodeji na adrese ZDE. Vstupenky do dalších našich sektorů (mimo část kotle a omezený počet vstupenek do dalších litvínovských sektorů, který byl uvolněn do volného prodeje 7. 6. 2019 ve 12:00) se začnou prodávat 15. 7. 2019 společně s permanentními vstupenkami.

Jak je to s rezervací vstupenky pro permanentkáře?

Klub rezervoval pro všechny budoucí permanentkáře místa v sektorech pro litvínovské fanoušky. Každý držitel permanentní vstupenky bude mít rezervovanou jednu vstupenku na Open Air utkání. Tuto jednu vstupenku mají permanentkáři možnost zakoupit se slevou 20 % oproti základní ceně. Permanentka na sezení vám zajistí rezervaci místa na sezení v Drážďanech (zakoupit si však můžete i vstupenku na stání, záleží na vás). Rezervace trvá od 15. 7. do 30. 8. 2019.

Kolik budou vstupenky stát?

Sektor Pro permanentkáře Bez permanentky
K3-K5 (Stání)  550 Kč Cca 650 Kč
L2 - L1 (Sezení) 720 Kč cca 880 Kč
M2 - L3 (Sezení) 820 Kč cca 1000 Kč
Další ceny najdete přímo na webu: ZDE

Budu si kupovat permanentní vstupenku a chci sedět v sektoru litvínovských fanoušků

V tom případě si musíte koupit permanentku na sezení, pak budete mít rezervované místo na sezení i v Drážďanech. Po spuštění prodeje vstupenek na Open Air utkání si budete moci zvolit sedadlo v sektoru L1-L4 a M1-M3. Pokud chcete sedět vedle svých přátel, také permanentkářů, přijďte si na pokladnu vybrat sedadla vedle sebe. Stačí, když přijde jeden člověk, který přinese permanentky ostatních.

Budu si kupovat permanentní vstupenku a chci stát v sektoru litvínovských fanoušků

V tom případě vám stačí zakoupit jakoukoliv permanentku (na sezení či stání). Po spuštění prodeje vstupenek na Open Air utkání si budete moci vyzvednout vstupenku na stání v sektoru K3-K5.

Nebudu si kupovat permanentní vstupenku, ale chci stát v sektoru litvínovských fanoušků

Pokud si nechcete zakoupit permanentní vstupenku, ale chcete Open Air utkání vidět, můžete vstupenku bez slevy pro permanentkáře zakoupit už nyní na webu ZDE v sektoru K5. Další možností je potom počkat, co se uvolní po uplynutí rezervací permanentkářů (prodej začne 2. 9. 2019).

Nebudu si kupovat permanentní vstupenku, ale chci sedět v sektoru litvínovských fanoušků

V tom případě musíte počkat, co se uvolní po uplynutí rezervací permanentkářů (prodej začne 2. 9. 2019).

Chceme sedět vedle sebe, ale ne všichni máme permanentku

Pokud chcete zakoupit sedadla pro více lidí vedle sebe, můžete tak učinit už teď na webu ZDE. Na tyto vstupenky se nevztahuje sleva pro permanentkáře. Vstupenky do těchto sektorů doporučujeme zakoupit co nejdříve, mizí rychle.

Jak se na utkání dostanu?

Do Drážďan můžete samozřejmě dojet po vlastní ose. Parkování v blízkosti stadionu je problematické, můžete však využít záchytná parkoviště. Více informací najdete například ZDE. Vstupenka na Open Air utkání bude fungovat zároveň jako jízdenka do MHD po celých Drážďanech. Klub bude zajišťovat hromadnou dopravu fanoušků z Litvínova do Drážďan. Počítáme s několika autobusy podle zájmu fanoušků, v řešení je také vypravení speciálního vlaku. O možnostech dopravy vás budeme v dostatečném předstihu informovat.