I přes výhru nebyli trenéři Vervy s výkonem svých svěřenců spokojení. "Z naší strany to ještě nebylo úplně optimální. Objevily se nám tam i dobré věci, ale je ještě spousta věcí, které na tréninku trénujeme a ještě se nám je nepovedlo přenést do zápasu," lamentoval asistent trenéra Radim Skuhrovec. 

Hned v prvním přípravném utkání se prosadili nováčci v kádru Litvínova. První branku zařídil v úniku obránce Ščotka a třetím gólem pojišťoval vítězství šestnáctiletý Myšák. Do utkání ze základního kádru nenastoupil Hunkes, Kubát, Tůma a brankář Petrásek. 


Litvínov se musí ještě spokojit se zázemím v partnerském Mostě, protože na Zimním stadionu Ivana Hlinky stále ještě není připravena ledová plocha z důvodu rekonstrukce strojovny. A-tým se na mosteckém stadionu bude připravovat minimálně do konce tohoto týdne a pokud se povede připravit ledovou plochu, tak by se chemici přesunuli příští týden už do domácího prostředí. 

1. přípravné utkání: Kladno - Litvínov (1:3)

Branky a nahrávky: 51. Strnad (Vildumetz, Kubík) – 8. Ščotka (Černý), 27. Hanzl (Petružálek), 59. Myšák (Baránek, Hübl). Vyloučení: 2:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 690. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3. 

Sestavy:
Cikánek – Volráb, Kehar, Zich, Zajíc, Zelingr, Svedlund – Kružík, Kaut, Schildhabel – Vildumetz, Kubík, Strnad – Hajný, Zikmund, Š. Bláha – Jelínek, Filip, M. Bláha.

Janus – Sörvik, Baránek, Ščotka, Doudera, Šesták, Strejček, Březák – Hanzl, Mikúš, Petružálek – Myšák, Hübl, Lukeš – Černý, Gerhát, Trávníček – Jurčík, Válek, Matoušek.