Litvínovským šesťákům se o tomto víkendu povedl skvělý úspěch.Zúčastnili se totiž mezinárodního turnaje v německém Innsbrucku. Do turnaje se přihlásilo dvanáct týmů včetně Litvínova. 

Za Litvínov do turnaje nastoupili tito hráči:

  • Brankaři: Ondřej Zelenka, Štěpán Žák
  • Obránci: Radovan Miškovič, Patrik Franěk, Vojtěch Jonák, Jiří Háva, Jan Zelenka, Jakub Kroupa
  • Útočníci: Tomáš Nikl, Ondřej Baláž, Marek Slavík, Lukáš Stehlík, Jiří Puczek, Jaroslav Fišer, Jan Vopat, Jan Myšák, David Leitner

Turnaj se hrál následovným systémem: 

Nejprve se 12 týmů rozdělilo do  3 skupin po 4 týmech, poté se dle umístění rozdělili do 4 skupin po třech (skupina o 1-3 místo, 4-6 místo, 7-9 místo, 10-12 místo.

Základní skupiny 

Litvínov byl přiřazen do skupiny s WSV Sterzing, SC Deggendorf a TSV Erding. Tuto skupinu Litvínovští jednoznačně ovládli a zahráli si tak ve skupině o 1.-3. místo. 

Litvínov - WSV Sterzing 4:0
Litvínov - TSV Erding 17:0
Litvínov - SC Deggendorf 12:0

Skupina o 1.-3. místo

Zápasy v této skupině nebyly tak jednostranné, ale i přes to si Litvínovští se svými soupeři dokázali poradit a mohli se tak radovat z vítězství v tomto mezinárodním turnaji.

Litvínov - Baden Württemberg 5:1
Litvínov - MAC Budapešť 2:1

Ocenění: 

Velký úspěch zaznamenal na tomto turnaji taky litvínovský útočník Jiří Puczek, který se stal nejlepším vítězem kanadského bodování (17 bodů). Na druhém místě bodování se umístil Jan Myšák, který si připsal 14 kanadských bodů.