V sobotu se odehrála skupina na 2 x 20 minut čistého času. Po každém zápase byla pro kluky připravena dovednostní soutěž v podobě 5-ti samostatných nájezdů na každé straně. Vítěz nájezdů si připsal další bod do tabulky. Nájezdy nemohli jet stejní hráči, takže si nájezd vyzkoušel každý hráč. Sobota určila pořadí pro nedělní semifinále a zápasy o umístění. Skupinu suverénně vyhrál Liberec, který všechny zápasy jasně vyhrál. Na druhém místě skončili domácí, třetí Slavia a čtvrtý Uničov. O 2. - 4. místě rozhodly právě body z nájezdů. 

V nedělním semifinále nastoupil Liberec proti Uničovu. Zápas dlouho překvapivě opanoval tým z Moravy, který se dostal do vedení 4:1. Poté Ale favorit zabral a zápas nakonec otočil na 6:4. V druhém zápase Litvínov brzo prohrával 2:0, ale 5ti góly zápas otočil a postoupil do finále.

Zápasy o konečné umístění se hrály na 3x15 minut čistého času. Zápas o bronz pro sebe rozhodla Slavia brankou v čase 44:59! Litvínov se ve finále velmi dobře poučil ze sobotní jednoznačné prohry od týmu zpod Ještědu a byl mu velmi vyrovnaným soupeřem. O vítězství favorita rozhodla vydařená akce 40 vteřin před koncem zápasu.

Výsledky semifinále:
Liberec – Uničov 6:4
Litvínov – Slavia 5:2
O 3.místo:                    
Slavia – Uničov 4:3
Finále:
Liberec – Litvínov 3:2


Individuální ceny:

Nejlepší brankář: David Tuhý (HC Litvínov)

Nejlepší obránce: Jakub Figingr (HC Orlíci Uničov)

Nejlepší útočník: Matěj Maštalířský (HC Litvínov)

Nejlepší střelec: Milan Tadeáš Jobek (Bílí Tygři Liberec)

Nejšikovnější tým : (nejvíce proměněných samostatných nájezdů) Slavia Praha



"Všichni borci předvedli výborné bojovné výkony, za což si vysloužili diplom, pohár a medaile, které předával olympijský vítěz a 3x mistr světa Robert Reichel .

 Nejdůležitější bylo, že se z hráčů nikdo nezranil a v pohodě se mohli po vyhlášení výsledků odebrat na cestu do svých domovů. Tímto bych rád poděkoval pořádajícímu klubu HC Litvínov za možnost uspořádat turnaj, dále realizačním týmům, mladým hokejistům za start na turnaji, rozhodčím, pomocným rozhodčím a v neposlední řadě ochotným rodičům, kteří s přípravou turnaje pomáhali," dodává na závěr Zdeněk Němec.



Sestava týmu HC Litvínov:

Brankáři: 3 David Tuhý, 1 Jan Peca.


Obránci: 25 Petr Král, 16 Jan Kornalík, 23 Petr Dudáček, 15 Kryštof Bauer, 19 Jan Vlášek, 21 Jan Bartoloměj Mach, 10 Josef Růžička

.
Útočníci: 9 Matěj Maštalířský, 22 Patri Kocourek, 12 Martin Ščislák, 13 Petr Chovanec, 8 Jaroslav Bystřický, 26 Lukáš Němec, 4 Michael Vlasenko, 24 Karel Kýček, 18 Michal Fikrt.


Trenéři: Jaroslav Hübl, Zdeněk Zíma
.
Vedoucí týmu: Josef Chovanec.
(Stříbrný tým HC Litvínov)