Týmy byly rozděleny do dvou skupin a první den se hrálo o umístění ve skupinách každý s každým 2 x 15 minut čistého času. Druhý den se hrálo o konečné umístění. Týmy umístěné na prvních dvou místech ve skupinách, A-Uničov, Litvínov, B-Jihlava, Ústí nad Labem, se utkaly v semifinále o postup do finále, zbylé na třetím a čtvrtém místě ve skupinách se vzájemně utkaly o konečné umístění v tunaji.

Do finále postoupili HC Uničov a HC Dukla Jihlava. Z bronzu radovali mladíci z pořádajícího HC Litvínov, když v utkání o bronz porazili Ústí 3:2. Finálový souboj nabídl přetahovanou o výsledek, nakonec se z vítězství 6:5 a prvního místa v turnaji radovali Orlíci z HC Uničov. Druhé místo obsadila HC Dukla Jihlava. Další týmy se umístily následovně: 5. HC Hvězda Praha, 6. HC Sparta Praha, 7. VHK ROBE Vsetín, 8. HC Energie Karlovy Vary.

Individuální ceny:
Nejlepší brankář: Tobias Trejbal (HC Litvínov)
Nejlepší obránce: Aleš Pavlas (HC Slovan Ústí nad Labem)
Nejlepší útočník: Václav Raichl (HC Litvínov)
Nejlepší střelec: Marek Hofman (HC Uničov)
Nejužitečnější hráč: Vít Macek (HC DUKLA Jihlava)

Všichni borci předvedli výborné bojovné výkony, za což si vysloužili diplom, pohár a medaile, které postupně předávali - Jiří Hunkes (nyní obránce HC VERVA Litvínov s několika reprezentačními starty), Jaroslav Hlinka (útočník české reprezentace se starty v NHL, dlouholetý kapitán HC SPARTA Praha),” upřesnňuje Miroslav Petružálek.

Součástí vyhlášení byla ještě speciální cena, a to v podobě NEJ Fanclub, který zcela jasně ovládli příznivci VHK ROBE Vsetín, kteří nejen svým hlasitým skandováním, ale různými chorei a vyvěšováním plachet připravili pro všechny výbornou atmosféru, která mladé hokejisty vybičovala ke skvělým výkonům.

Nejdůležitější bylo, že se z hráčů nikdo nezranil a v pohodě se mohli po vyhlášení výsledků odebrat na cestu do svých domovů. Tímto bych rád poděkoval pořádajícímu klubu HC Litvínov za možnost uspořádat turnaj, dále realizačním týmům, mladým hokejistům za start na turnaji, rozhodčím, pomocným rozhodčím a v neposlední řadě ochotným rodičům, kteří s přípravou turnaje pomáhali. Také všem sponzorům, kteří podali pomocnou ruku, popřípadě zajistili ubytování pro týmy,” dodává na závěr Miroslav Petružálek.


Sestava týmu HC Litvínov:
Brankáři - 1 Tobias Trejbal, 2 Filip Hauptvogel,

Obránci:15 Petr Halada, 20 Jan Michal Handlíř, 17 Martin Havlík, 24 Maxmilián Kasal, 3 Lenny Příhoda, 18 Karel Sýkora, 19 Ondřej Voženílek, 7 Martin Zíma,

Útočníci: 9 Jaroslav Čermák, 23 Josef Danihelka, 26 Lukáš Efler, 6 Václav Raichl, 8 Jiří Fišer, 21 Jindřich Koky, 10 Vít Záhejský, 13 Richard Leitner, 16 Jakub Petružálek, 25 Sebastián Prejza, 12 Adam Suchánek, 11 Daniel Srbecký.

Trenéři: Jaroslav Hübl, Zdeněk Zíma
Vedoucí týmu - Petr Voženílek.

(Bronzový tým HC Litvínov)