DHL Extraliga juniorů


Nejvyšší juniorskou soutěž budou hrát v sezoně 2017/2018 hráči ročníků 1998 a 1999. Po roce se opět vrací možnost výjimky, což znamená, že mohou do utkání naskočit tři starší hráči ročníku 1997 (nesmí se jedna o brankáře nebo cizince). Hracími dny stejně jako v minulé sezoně zůstávají čtvrtek, pátek a sobota. Základní část se pro 18 účastníků zkrátí o deset kol než v minulé sezoně, po ní bude následovat nadstavba a poté již play off. Čtvrtfinále se bude hrát na tři vítězné zápasy, semifinále a finále na dva. 

Svěřenci Radka Mrázka a Jindřicha Kotrly odstartují sezonu domácími zápasy 8. a 9. září proti jihlavské Dukle a Kometě Brno. Detailnější podrobnosti o nadcházejícím ročníku DHL extraligy juniorů najdete ZDE.

NOEN extraliga staršího dorostu


Nejvyšší soutěž staršího dorostu budou hrát hráči ročníků 2000 a 2001. Účastnit se bude 25 týmů, které budou nejprve bojovat o body v pěti skupinách, kde odehrají 20 kol. Následovat bude pro nejlepší týmy dalších 28 zápasů nadstavby a poté už play off. Čtyři vítězové čtvrtfinálových sérii se poté nově střetnou na finálovém turnaji. Další novinkou je účast rakouského Salcburku. Litvínovští dorostenci se představí ve skupině A spolu s chomutovskými Piráty, Karlovými Vary, Kladnu a Plzní. 

Hned první kolo soutěže nabídne derby mezi Litvínovem a Chomutovem, které se odehraje 8. září. Podrobnosti o nadcházejícím ročníku NOEN extraligy staršího dorostu najdete ZDE

ELIOD extraliga mladšího dorostu


Nejvyšší soutěž mladšího dorostu budou hrát v nadcházející sezoně hráči 2002 a 2003, účastnit se jí bude 30 celků. Hracími dny budou čtvrtek a nově sobota. Základní část nabídne 18 kol, poté se týmy rozdělí do nadstavbových skupin a sehrají dalších 20 střetnutí. Vítěze určí finálový turnaj mistrovství České republiky, na který by se mladší dorostenci Litvínova pod taktovkou Martina Tvrzníka a Martina Noska rádi probojovali.

Litvínovští mladíci se představí ve skupině Západ, kde se utkají například s Plzní, Chomutovem, Spartou nebo nováčkem v nejvyšší soutěži - Třemošnou. Podrobnosti o nadcházejícím ročníku ELIOD extraligy mladšího dorostu najdete ZDE.