Každoročně se turnaje účastní několik týmů z různých koutů České republiky. Letos se na něj přihlásilo šest týmů - pořádající Litvínov, Klášterec nad Ohří, Děčín, Ústí nad Labem, Karlovy Vary a již dlouhodobě sympatický tým Českých Budějovic. Hrálo se systémem každý s každým 2 x 10 minut čistého času. 

Většinou se hrály kvalitní zápasy, protože průměrný věk účastníků se snižuje. Hrálo se férově a nejdůležitější bylo, že nebyl nikdo zraněn. Po jednom z utkání proběhlo symbolické předání květiny paní Doskočilové, která se každým rokem s rodinou přijde na turnaj podívat. "Jelikož bylo v tomto ročníku hodně zápasů, tak se vystřídali tři rozhodčí - Petr Loefner, Martin Klika a nestárnoucí matador Josef Touš (68 let), kterým bych za to chtěl moc poděkovat," říká M. Petružálek. 

"Hlavním cílem pořádání tohoto turnaje je, abychom se sešli v co největším počtu, sdělili si a připomněli různé historky (ať už starší, či novodobé, a to nejen z pískání), protože během sezony na to nezbývá moc času. Tímto bych rád poděkoval celé mojí rodině, která mi s pořádáním turnaje každoročně velkou měrou pomáhá, dále rodině Němců a v neposlední řadě klubu HC Litvínov, který nám každoročně vychází vstříc," uzavírá organizátor turnaje.

Sestava pořádajícího Referee Litvínov: brankářka - Alena Tydlitátová. Obránci - Martin Kokeš, Jiří Vozár starší, Marek Fiala, Petr Mašek, Miroslav Petružálek, Filip Havlíček. Útočníci - Kamil Hlinka, Patrik Goltsch, Erik Mareš, Tomáš Mareš, Miroslav Sichrovský, Jiří Vozár mladší, Zdeněk Němec, Lukáš Sýkora, Martin Klika.

Výsledky turnaje: Litvínov - Ústí nad Labem 3:1, Klášterec n. O. - Děčín 4:1, Karlovy Vary - České Budějovice 2:6, Litvínov - Karlovy Vary 9:1, České Budějovice - Klášterec n. O. 1:0, Ústí nad Labem - Děčín 11:2, Litvínov - Děčín 3:3, České Budějovice - Ústí nad Labem 2:1, Klášterec n. O. - Karlovy Vary 10:1, Litvínov - Klášterec n. O. 1:1, Karlovy Vary - Ústí nad Labem 8:9, Děčín - České Budějovice 0:5, České Budějovice - Litvínov - 4:2, Děčín - Karlovy Vary 4:2, Ústí nad Labem - Klášterec n. O. 5:4.

Pořadí turnaje: 1 - České Budějovice, 2 - Litvínov, 3 - Ústí nad Labem, 4 - Klášterec nad Ohří, 5 - Děčín, 6 - Karlovy Vary.

Individuální ceny: Nejlepší brankář - Tydlitátová Alena (Litvínov), Nejlepší střelec - Ptáček Richard (Ústí nad Labem), Nejlepší hráč - Pražák Daniel (České Budějovice) a oblíbená cena Dřevák turnaje - Sýkora Lukáš (Litvínov).

Všem zúčastněným bych chtěl ještě jednou poděkovat za účast na turnaji a připomenutí si našeho kamaráda a už se těším na další, v pořadí již 22. ročník.