Pokud jsi jedním z nich, můžeš i ty soutěžit na každém zápase o zajímavé hokejové ceny ve hře Generali Puk. Princip je jednoduchý a určitě už jej znáš ze stejnojmenné hry na mobil – cílem je hodit puk co nejblíže středovému kruhu.

Díky soutěži s Generali se během zápasů Generali play-off dostaneš ještě více do hry. Během druhé přestávky každého zápasu totiž můžeš soutěžit o stolní hokej Stiga, dres národního týmu nebo repre šálu!

Jak se můžeš do soutěže zapojit?
Základem je na začátku druhé přestávky neodcházet z tribuny a dávat pozor, hostesky totiž mezi diváky hodí 500 soutěžních puků. Tobě stačí jeden z nich chytit, odtrhnout a schovat si útržek s unikátním číslem, a pak na pokyn moderátora zamířit co nejpřesněji ke středu ledové plochy. Nemusíš se bát, že bys nepovedeným pokusem někomu ublížil. Puky jsou totiž výrazně lehčí než ty, se kterými se hraje.

Není to ale jen o přesnosti – na vhození puku na led je půlminutový limit, během kterého na ledu přistane všech 500 soutěžních puků. Budeš mezi prvními, nebo si svůj pokus schováš do posledních vteřin limitu? Rozhodnutí je na tobě, pokud ale vše správně načasuješ a vyměříš, můžeš se těšit na skvělé hokejové ceny.

Pokud to na první pokus nevyjde, nevzdávej to a fandí dál. Soutěžit se bude na každém zápase čtvrtfinále, semifinále a finále Generali play-off Tipsport extraligy. Čím výše tvůj tým postoupí, tím více máš šancí si zahrát!