Jak bys zhodnotil utkání s Motorem?

Měli jsme fantastický vstup do utkání, když jsme po pěti minutách hry vedli o tři branky. Vlastně celou první třetinu jsme byli lepším týmem a dirigovali hru. Ve druhé třetině jsme trochu polevili a Motor velmi rychle vyrovnal. Ve třetí třetině jsme se sebrali, začali hrát zase to, co chceme, a naštěstí dovedli utkání do vítězného konce. 

V utkání si zaznamenal neskutečných sedm kanadských bodu. Jak se to všechno sešlo?

Dařilo se nám jako lajně, z toho to všechno vzešlo. Všichni jsme si připsali nevídaně mnoho kanadských bodů na jeden zápas. (smích) Měli jsme hodně štěstí, skoro všechno nám tam spadlo, pěkně se to sešlo. 

Podařilo se ti někdy něco podobného?

No to je už ale hodně dávno. Tuším, že naposledy někdy v páté třídě. V těch starších kategoriích se to už vidí jenom zřídka. 

Pořad jste na hraně play-off. Co je potřeba k tomu, abyste sezónu zakončili úspěšně a dostali se do vyřazovacích bojů?

Po zápase s Budějovicemi jsme se vrátili na poslední postupové osmé místo. Tabulka je letos hrozně moc vyrovnaná. Musíme vyhrávat furt, teď už nemůžeme zaváhat. Od Nového roku jsme nechytli moc dobrou fazonu, příliš se nám nedaří. Věřím ale, že se do play-off prokoušeme. Tajně doufám i v nějakou placku, ale to je ještě hodně daleko. 

Momentálně si čtvrtým neproduktivnějším hráčem celé soutěže. Doufal si v něco takového před sezonou?

Věděl jsem, že tohle je můj poslední rok v juniorce a musím ze sebe vydat maximum. Je to hodně důležité i pro příští rok, kdy budu muset přejít do dospělého hokeje. Ani ve snu se mi ale nezdálo, že bych mohl být tak vysoko. Je to sice klasická fráze, ale v tomhle případě jde kanadské bodování stranou, musíme především vyhrávat a udělat úspěch jako tým.