PořadíUživatelBody
1.Liny180
2.grinch173
3.josefvyhnal@seznam.cz 163
4.– 5. jeca78@seznam.cz158
4. – 5. p.jasek@chello.cz 158
6.rudolf@iconics.cz 156
7. – 8. Bury153
7. – 8. j.fenyk@centrum.cz153
9. – 10.Starohuťák149
9. – 10.Dudu149

Vítěz může být právem nazýván znalcem litvínovského hokeje a obdrží hlavní cenu - dvě permanentky k sezení na příští sezónu.

Možnost tipovat přesný výsledek "A" mužstva HC BENZINA Litvínov ve všech dvaapadesáti kolech základní části zlákalo opět mnoho fanoušků, kteří mohli sledovat své průběžné umístění po každém extraligovém kole.
Poměřit síly s ostatními, zkusit své štěstí, mít o důvod víc sledovat zápas HCBL v Tipsport extralize a ještě vyhrát některou z cen - to přitáhlo do hry celkem 758 lidí.

Vítěz tentokrát dosáhl krásného výsledku 180 bodů.

Všem, kteří jste se Trefy zúčastnili, děkujeme za účast.
Těm nejlepším srdečně blahopřejeme a všechny vás zveme k tipování v sezóně 2011/2012!

Tady je tradiční rozhovor s vítězem, kterým se letos stal pan Karel Linhart z Litvínova.
Jeho výkon - 180 bodů - je opravdu výjimečný.

Můžete se nám na úvod stručně představit?
"Je mi 23 let, pocházím z Litvínova a čtvrtým rokem studuji právnickou fakultu."

Jak dlouho fandíte litvínovskému hokeji?
"Naší "Chezičce" fandím od malička, když mě otec s dědou přivedli poprvé na stadion a koupili mi brusle. Otec v tu dobu trenoval dívčí tým Litvínova a právě na jejich trénincích jsem začínal. Od té doby se Litvínov stal mojí srdeční záležitostí. Od pěti let jsem tady hrál hokej, vydrželo mi to do konce juniorů, pak jsem se vydal za studiem. Prošel jsem rukama známých domácích trenérů, jako jsou například pan Bříza, Kapoun, Kýhos starší, Beránek, Černý, Hübl.
V hledišti stadionu Ivana Hlinky je mé stanoviště spolu s kamarády na západní tribuně k stání blíž k domácímu kotli."

Kolik domácích zápasů ročně navštívíte?
"Kvůli studiu mnoho času v Litvínově nestrávim, tak se snažím navštívit každý zápas, který můžu, když jsem doma."

Jezdíte i na zápasy venku?
"Na venkovní zápasy nejezdím. Jediné zápasy našeho týmu na venkovních kluzištích, které navštěvuji v posledních letech, jsou v Plzni, neboť díky mému studiu to mám "za rohem"."

Váš oblíbený hráč Litvínova dříve a nyní?
"V Litvínově se vystřídala spousta skvělých hokejistů. Někteří tu hráli delší dobu, někteří kratší. Mým oblíbencem byl třeba Karel Pilař, který si mě získal stylem, jakým hraje, čili výborný ofenzivní bek. Dále pak Jirka Šlégr (kdysi můj vzor) či Robert Reichel, k nim asi není co dodat. Ze současných hráčů jsou mými oblíbenci Michal Trávníček, Karel Kubát a Juraj Majdan. Tráva díky svému stylu hry, je to jakýsi "buldog", který nevypustí jediný souboj, jde do všeho po hlavě. Káju Kubáta znám od malička, když k nám přišel někdy tuším v páté třídě. Od té doby se kamarádíme, seděli jsme spolu v lavici na češtinu a dějepis. Myslim si, že je to velký talent a poslední dobou to dokazuje. Držim mu palce! A Majdy? To je mladý hráč, na ledě působí velmi sympatickým dojmem, bojuje, s hokejkou to umí, snaží se po ledě lítat. Doufám, že letos dostane víc prostoru, než v posledních sezonách. A samozřejmě Martin Ručisnký."

Kdy jste začal tipovat ve Žlutočerné trefě
"Mám pocit, že tohle byla moje čtvrtá sezona, kterou jsem tipoval."

Jaká byla Vaše předchozí umístění?
"Až letos jsem tipoval, na jedinou výjimku, všechny zápasy. Jedenkrát jsem zapomněl a naši hoši zrovna remizovali, tak mi to vyneslo krásných bodíků. V předchozích sezonách to bylo vždy v první stovce, ale přesné umístění už vám nepovím."

Jaké bylo v této sezóně vaše průběžné umístění?
"Od samého začátku jsem se držel v první pětici, největší část sezony to bylo na prvním místě."

Váš největší zážitek spojený litvínovským hokejem?
"Pokaždé, když se Litvínov dostane do play off, tak to hodně prožívám. Nezapomenu na skvělý gol Roberta Kysely, který dal Petru Břízovi v sérii se Spartou. Jinak asi ta semifinálová série se Spartou v sezoně 1999/2000. Z těch novodobějších samozřejmě letošní play off a sezona 2004/05, když byla výluka a my se mohli těšit z přítomnosti hráčů, jako Robert Reichel, Martin Ručinský, Jirka Šlégr či Honza Čaloun."