Setkání tradičně začalo dotazy na marketingové oddělení, slova se ujal marketingový manažer Jan Švarc. „V poslední době jsme udělaly dvě větší marketingové akce. Prvně bych chtěl zmínit Zápas pro legendy litvínovského hokeje, který jsme uspořádali v rámci oslav 65 let klubu v nejvyšší soutěži, akce dopadla, myslíme si, velice dobře a všichni byli spokojení. Byli ocenění hráči, kteří odehráli 10 a více sezón. Děkujeme všem legendám, které přijaly pozvání a dorazily na tuto speciální událost," říkal.

Druhou aktivitou bylo Zachytej si s Vervou, kde jsme měli obrovský zájem fanoušků. Na konci února nás čeká tradiční Vlasatý zápas, kde opět pomůžeme nadaci Nové Háro. Zároveň se budou měřit Decibely Extraligy, takže bychom vás na zápas rádi pozvali," říkal. Co se týče charitativních projektů, byli jsme jeden z mála klubů, který akci podpořil sbírkou v kabině a mezi zaměstnanci a byť se částka nemusí zdát vysoká, byli jsme rádi, že jsme mohli pomoci potřebným. Spolu s jedním extraligovým klubem jsme vybrali nejvíce," dodal Jan Švarc.

Fanoušci se dotazovali také na spekulace o přestupech v závěru ledna, které však sportovní manažer Tomáš Vrábel vyvrátil. Jednali jsme o několika hráčích, ale po zvážení všech faktorů jsme se rozhodli, že věříme týmu, který máme. Zároveň bych chtěl zmínit, že trejdy propírané na sociálních sítích a dalších komunikačních kanálech nebyly založené na pravdě," reagoval na dotazy ohledně závěru přestupního období. „Na oznámení dalších podpisů pracujeme, fanoušci se je dozví brzy," dodával.

Hlavní trenér A-týmu Karel Mlejnek byl dotazován na úspěšnost týmu při vhazování či na statistiky vstupů do pásma. Každý extraligový tým má k dispozici podrobné statistiky. My je využíváme na denním pořádku a samozřejmě víme o našich slabinách i silných stránkách. Na vhazováních intenzivně pracujeme," říkal hlavní trenér dodával.

Více informací ze sportovního úseku naleznete například ve velkém rozhovoru s Tomášem Vrábelem: