Nejnižší číslo mezi útočníky bude v týmu nově oblékat Petr Koblasa. Ten si zvolil ikonickou desítku, se kterou odehrál téměř celou kariéru. „Bylo to taťkovo přání, když jsem začínal s hokejem. Desítka se mu líbila, hráli s ní jeho oblíbení hráči. Tak už mi to zůstalo," zdůvodňuje svou volbu Koblasa.

Vazby k číslu z mládežnických let má také David Kaše, který následující ročník odehraje s číslem 25. „S pětadvacítkou jsme s bráchou hráli v určitých fázích našich kariér oba. Byla to celkem jednoznačná volba," říká David Kaše. Jeho bratr Ondřej bude naopak nastupovat s číslem 73„Pětadvacítku jsem přenechal bráchovi, já si zvolil číslo 73. Je to ročník narození rodičů, takže k číslu mám velký vztah," říká starší z bratrů Kašových.

Kanadský obránce Kevin Czuczman odehraje svůj premiérový extraligový ročník s číslem 27. „To číslo si mi líbí. Zároveň ho nosíval Scott Niedermayer, kterého jsem v mládí hodně sledoval, takže i on mě při výběru čísla ovlivnil," popisoval své důvody kanadský obránce po svém příletu na začátku srpna.

V brankovišti hlásí změnu také Matej Tomek. „Nově budu chytat s číslem 42. Narodil jsem se 24. května, svátek mám 24. února. V dorostu Slovanu Bratislava jsem dostal 42ku a od té doby je to mé go-to číslo," říká slovenský brankář.

Jednou ze změn je také číslo Lukáše Válka, který v Litvínově nastupoval převážně s číslem 81. Nově bude jeho záda zdobit číslo 23. „Moje dcera se narodila 23., takže to máš pro mě zvláštní význam. Zároveň to bylo číslo Michaela Jordana, kterému jsem vždycky fandil," zakončuje litvínovský navrátilec, který v nadcházejícím extraligovém ročníku naskočí již do 10. sezóny v dresu Litvínova. 

Nejnovější posilou je britský forvard Liam Kirk. Ten do Litvínova dorazil osm dnů před začátkem extraligové sezóny, na dresu bude oblékat číslo 94. „Mé číslo je čtrnáctka, ale z logických důvodů ji v Litvínově mít nemohu. Vždycky mám na dresu čtyřku, můj bratr hraje s číslem 90, takže 94 byla logická volba," říká rodák ze Sheffieldu.